ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

3ο Συμπόσιο Ηλέσιον Στην υγειά μας γιορτάζει τo Ηλέσιον και κερνάει αρχαιοελληνικό οίνο στο «Αλεξάνδρα»!

3ο Συμπόσιο Ηλέσιον
Στην υγειά μας γιορτάζει τo Ηλέσιον και κερνάει αρχαιοελληνικό οίνο στο «Αλεξάνδρα»!
16 Μαΐου 2012, στην παρέα μας ο Λουδοβίκος των Ανωγείων


Τετάρτη, 16 Μαΐου, στις 20:00, γιορτάζουμε και σας περιμένουμε στο εστιατόριο Αλεξάνδρα να σας κεράσουμε τον δικής μας παραγωγής Άκρατο Οίνο και το Ειδύλλι του.
Θα σας ενημερώσουμε για τις καινοτομικές οινοποιήσεις μας, για τον απόλυτα φυσικό τρόπο παραγωγής του οίνου μας - που είναι στην ίδια φιλοσοφία με τη διαδικασία των αρχαίων χρόνων- καθώς και για τη σημαντικότητα αυτής για την υγεία. Το κοκκινέλι του Ηλέσιον προέρχεται από τις τρείς παραδοσιακές Ελληνικές ποικιλίες Αγιωργίτικο, Ροδίτη και Σαββατιανό και είναι απόγονος του φλιάσιου οίνου.
Σε μια τέτοια γιορτή που αφορά στο καλό κρασί του Ηλέσιον δεν θα μπορούσε να λείπει ένας αυθεντικός μουσικός. Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα είναι κοντά μας, και θα μας ταξιδέψει με τη μουσική του!
Εκείνος έχει βαθιά μέσα του την παράδοση και την παντρεύει μοναδικά με νέους ήχους. Εμείς έχουμε γνώμονα την παράδοση και την παντρεύουμε με το σήμερα στη διατροφή μας!


Ξαναγεννάμε τις αρχαιοελληνικές μας παραδόσεις!


Ελάτε να αναβιώσουμε τα γόνιμα συμπόσια του Διόνυσου, όπου ο οινοχόος νέρωνε τον Άκρατο Οίνο! Σήμερα τον νερώνουμε με το Ειδύλλι, το σταφυλόνερο, δημιουργώντας έτσι το κρασί, δηλαδή τον ΑρχαιοΕλληνικό Κεκραμμένο Οίνο!
Μα πάνω απ’ όλα ελάτε να πιούμε στην «υγειά μας» γιατί ο Άκρατος Οίνος του Ηλέσιον, διατηρώντας τα φυσικά συστατικά του σταφυλιού, προσφέρει…υγεία!!!
Το Αλεξάνδρα ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα φιλοξενεί την εκδήλωση μας και σας προσφέρει ένα πλήρες γεύμα στην τιμή των 10 ευρώ, ποσό που θα ισχύει για όλη την εβδομάδα (από 14/05 μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 19/05) για όσους θέλουν να έρθουν και να δοκιμάσουν τον οίνο και το κρασί μας εντελώς δωρεάν.


Η καινοτομία του Ηλέσιον είναι μία και μοναδική. Καθώς ο οίνος μας νερώνεται με Ειδύλλι, γίνεται ιδανικός για τους καλοκαιρινούς μήνες.


Τους μήνες που δεν έχουν «ρ» το κρασί θέλει νερό!


Λίγα λόγια για εμάς:
Το Ηλέσιον είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός περιβάλλοντος. Οι δράσεις του αφορούν στα υπέρ της μεσογειακής Διατροφής, του Περιβάλλοντος, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Βιοποικιλότητας, των Οίκο - Κοινοτήτων και του Αγροτουρισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Ηλέσιον και τις δράσεις μας δείτε το www.helession.gr


Η βραδιά θα σας μείνει αξέχαστη και θα πιούμε όλοι στην υγειά μας…που έχει τόσο μεγάλη αξία και είναι καλό να μην το ξεχνάμε!


Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Αλεξάνδρα στα τηλ.:
210-6420874 ή 210-6434367 (Αργεντινής Δημοκρατίας 8α και Ζωναρά 21 (γωνία) - Νεάπολη, Πάρκο Παναθήναια - Λεωφόρος Αλεξάνδρας)
ΗΛΕΣΙΟΝ Γραφεία: ΜακΜίλλαν 10,
11144 Αθήνα, Πατήσια,
Τηλ. /Φαξ: 210 522 23 23,
email: helession@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου