ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

ΘΑΥΜΑ - Ξύπνησε από το κώμα ο τραγουδιστής των Bee Gees, Ρόμπιν Γκιμπ

Μετά από μία εβδομάδα ο τραγουδιστής των Bee Gees, Ρόμπιν Γκιμπ, ξύπνησε από κώμα και η υγεία του δείχνει σημάδια βελτίωσης.


Ο εκπρόσωπός του δήλωσε ότι ο τραγουδιστής κατάφερε να γνέψει και να επικοινωνήσει με την οικογένειά του, η οποία βρίσκεται συνέχεια δίπλα του σε αυτή την περιπέτεια.


Ο 62χρονος Γκιμπ έπεσε σε κώμα μετά από πνευμονία και ενώ δίνει εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο.


Ο Ρόμπιν Γκιμπ υποβλήθηκε το 2010 σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου του παχέος εντέρου. Όμως λίγο αργότερα εμφάνισε όγκο στο ήπαρ.Το 2003 ο δίδυμος αδελφός του Μορίς πέθανε από επιπλοκές, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο.


Ο Γκιμπ γεννήθηκε στο Νησί Μαν ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιρλανδία το 1949. Η οικογένειά του μετακόμισε στο Μάντσεστερ και μετά στην Αυστραλία όπου ο Ρόμπιν, ο Μορίς και ο μεγαλύτερος αδελφός τους Μπάρι άρχισαν την καριέρα τους δημιουργώντας το συγκρότημα Bee Gees.


Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1963, αλλά οι τρεις αδελφοί έγιναν διάσημοι την δεκαετία του ’70 με τα ντίσκο κομμάτια τους, όπως το Staying Alive.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου