ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Στη Μουσική Σκηνή "ΠΛΑΤΩ" της Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Δόνδωρος

Την πρώτη επίσημη ζωντανή εμφάνιση πρόκειται να πραγματοποιήσει ο ερμηνευτής, μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Γιάννης Δόνδωρος στη γνωστή Μουσική Σκηνή της Θεσσαλονίκης "ΠΛΑΤΩ", στην περιοχή Χαριλάου.


Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 και ώρα 23:00 το «ΠΛΑΤΩ» υποδέχεται το Γιάννη Δόνδωρο που υπόσχεται να προσφέρει μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά με έντονες συγκινήσεις!
Ο δημιουργός, θα ερμηνεύσει 

.......πολύ γνωστές μουσικές επιτυχίες της ελληνικής αλλά και της ξένης έντεχνης Rock σκηνής, (Παπακωσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Υπόγεια Ρεύματα, Μικρούτσικος, Στόκας, Τσακνής, Ξυδούς, Μάλαμας, Ξυλούρης, Bob Dyllan, Pink Floyd, Morisson, Coverdale, Quite Riot, Cocker κ.α.) παρουσιάζοντας παράλληλα και τις προσωπικές του δημιουργίες, όπως τα κομμάτια από το πρώτο προσωπικό του CD που σύντομα θα κυκλοφορήσει.


Μέρος των προσωπικών δημιουργιών κοινωνικοπολιτικού ύφους που καθρεφτίζουν τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, όπως τα τραγούδια «Φαρισαίοι», «Αν πιστεύεις σ’ εσένα», «Του Ολύμπου», «Το τραγούδι του Έλληνα», οι «Κτηνοτρόφοι» και «Ο Αναρχικός Φασίστας» θα ακουστούν ζωντανά για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης, θα ακουστούν και δικές του μπαλάντες όπως τα τραγούδια "Του έρωτα φιλί", "Πέτα πιό ψηλά", "Σε περιμένω", "Such an Angel" κ.α.


Ο καλλιτέχνης «φιλοδοξεί» η πρώτη του αυτή ζωντανή εμφάνιση να «αποφορτίσει» την επιβαρυμένη κοινωνικοπολιτική ατμόσφαιρα που βιώνουμε στις μέρες μας, προσφέροντας μια νότα αισιοδοξίας, ελπίδας και αλληλεγγύης, μέσα από τις μουσικές νότες και τα τραγούδια.


Στην ηλεκτρική κιθάρα τον συνοδεύει ο ταλαντούχος συνεργάτης & φίλος, Δημήτρης Κοντονής.


Μουσική Σκηνή «ΠΛΑΤΩ» - Αγγέλου Ι. 34, Περιοχή Χαριλάου-
Tηλ.Κρατήσεων: 2310- 321389 / 6949 402611


Facebook: https://www.facebook.com/events/277957522291885/
YouTube: http://www.youtube.com/user/giannisdondorosmusic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου