ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Rockwave: Ποιοί θα εμφανιστούν στο μεγαλύτερο ροκ γεγονός της χρονιάς

Σε περίπου ένα μήνα ξεκινάει το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς. Στις 30 Ιουνίου, στη Μαλακάσα, το Terravibe όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, θα συγκεντρώσει τους «πιστούς» της ροκ σκηνής για να απολαύσουν τα αγαπημένα συγκροτήματα αλλά και να γνωρίσουν τις καινούριες «προσθήκες» του ντόπιου μουσικού στερεώματος.

Στις προσθήκες αυτές εντάσσεται και το ελληνικό ελέκτρο-ποπ συγκρότημα «GAD.» (ή αλλιώς Generalized Anxiety Disorder) που μετράει 4 χρόνια καριέρας στη μουσική σκηνή και θα εμφανιστεί στο Terra Vibe στις 2 Ιουλίου.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το ελληνικό συγκρότημα «Last Drive», που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα το 1983, κατάφερε να κερδίσει μία σημαντική θέση στην ιστορία της garage (γκάρατζ), ροκ μουσικής και μαζί με τους «Nashville Pussy» και «Nightstalker», θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα της εναρκτήριας μέρας του φεστιβάλ.

Αλλά ας δούμε αναλυτικά τα συγκροτήματα που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο φετινό rockwave

Σάββατο 30 Ιουνίου:

The Locos
The Last Drive
Nashville Pussy
Nightstalker

Κυριακή 1 Ιουλίου:

Ozzy Osbourne & Friends
Machine Head
Paradise Lost
Unisonic
Planet of Zeus
Lucky Funeral
Δευτέρα 2 Ιουλίου:

The Prodigy
Iggy and The Stooges
Everlast
GAD.
Monovine
Nα επισημανθεί οτι η προπώληση των εισιτηρίων για το Σάββατο 30 Ιουνίου ξεκινά σήμερα 24 Μαΐου, ενώ η εμφάνιση του Peter Hook που είχε προγραμματιστεί για την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου