ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

ENTOMBED: Διασκευάζουν King Diamond στο νέο 7" single τουςΤην ώρα που βάζουν τις τελευταίες πινελιές του επερχόμενου album τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2013, οι Entombed ετοιμάζουν επίσης την κυκλοφορία ενός 7” single σε 475 αντίτυπα.
Ο τίτλος του single, που θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου, θα είναι “When In Sodom Revisited”, και θα περιλαμβάνει μία remixed/remastered έκδοση του τραγουδιού “When in Sodom" που βρίσκονταν στο τελευταίο studio album τους, μια εναλλακτική εκτέλεση του τραγουδιού, γραμμένη και παιγμένη από τον Δανό Klaus “Q” Hedengaard Nielsen, και μία διασκευή στο κλασικό τραγούδι των King Diamond“Welcome Home”.
Αυτό το 7” θα είναι η πρώτη κυκλοφορία που θα κάνουν οι Entombed με το νέο τους line-up, το οποίο βρίσκει τον μέχρι πρότινος μπασίστα τους, Nico Elgstrand, στην κιθάρα, και τον Victor Brandt στο μπάσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου