ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Χρήστος Θηβαίος & ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ στην Τεχνόπολη!

Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Χρήστος Θηβαίος
στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο κορυφαίοι ερμηνευτές συναντιούνται στη σκηνή της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 21:00 σε μια συναυλία με έντονο ηλεκτρισμό και ευαισθησία.

Σε μία μοναδική βραδιά με οδηγό τα ομορφότερα τραγούδια τους και ροκ διάθεση, οι δύο γενιές του ελληνικού τραγουδιού δίνουν ραντεβού με τους χιλιάδες φίλους τους για να τραγουδήσουν μαζί και να θυμίσουν ότι …το παιχνίδι παίζεται ακόμα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με σχεδόν 4 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του τραγουδιού, έχει αναγνωριστεί ως ο σπουδαιότερος Έλληνας ερμηνευτής. Με σημείο υπεροχής τις ζωντανές εμφανίσεις, που ξεχωρίζουν για τον παλμό και τον ηλεκτρισμό τους. Πιο ώριμος και πιο «θυμωμένος» από ποτέ, πυροδοτεί την σκέψη και εκφράζει την δική μας φωνή με το ανήσυχα τραγούδια του. Στο πλευρό του η εκρηκτική Τάνια Κικίδη.

Ο Χρήστος Θηβαίος αποτελεί την πιο ιδιαίτερη περίπτωση της γενιάς των σύγχρονων τραγουδοποιών. Ερμηνευτής αξιώσεων και σπάνιας ευαισθησίας, συναισθηματικός και πολυσύνθετος ως δημιουργός μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια των τελευταίων 20 χρόνων. Με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή και την παθιασμένη σκηνική παρουσία δεν μπορεί παρά να παρασύρει και να συγκινήσει με τις εντυπωσιακές ερμηνείες του.

Συμμετέχουν τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Τη συναυλία ανοίγει ο Σπύρος Γραμμένος, η πιο ιδιαίτερη -και λίγο παλαβή- περίπτωση της νέας γενιάς τραγουδοποιών, ώστε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η πιο ξεχωριστή βραδιά του καλοκαιριού..

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: STRAY music

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου