ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, DILEMMA , ΙΧΩΡ | ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΡΩΝΕΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΡΩΝΕΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ!!
( 50ό χ.λ.μ Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου )
ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 :
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ – DILEMMA
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 : ΙΧΩΡ
Ώρα έναρξης : 21:00
Έξοδος : 7 €
Την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012 (βραδιά Πανσέληνου) στο αμφιθέατρο του Σκιρώνειου Μουσείου, που βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερου κάλλους αττικό τοπίο, δίπλα στη θάλασσα, μέσα σε μία φυσική χαράδρα, ο Βαγγέλης Γερμανός και οι Dilemma, υπόσχονται μια μοναδική μουσική βραδιά. Επίσης, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 στον ίδιο χώρο θα μας ταξιδέψουν οι Ιχώρ.

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 :
Mε σειρά εμφάνισης :
DILEMMA
Το ντουέτο DILEMMA μετρώντας 9 χρόνια μουσικής πορείας και συναυλιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα ανάμεσα στην κλασική, τη jazz και την πειραματική σκηνή, με rock αποχρώσεις, ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό. Θα παίξουν κομμάτια της δισκογραφίας τους και επιλεγμένα κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών όπως Leonard Cohen, Nick Cave, George Gershwin.

Βαγγέλης Γερμανός :
Κηπουρός , Απόκληρος , Δραπέτης , Κρουαζιέρα , Μπανιέρα , Γόησσα...
αυτά κι άλλα πολλά από τα παράξενα γοητευτικά τραγούδια του , θα παίξει και θα τραγουδήσει ο Βαγγέλης Γερμανός στο Αμφιθέατρο του Σκιρώνειου μουσείου . Ακόμη , καινούργια τραγούδια από την τελευταία , ανέκδοτη ¨δουλειά¨του με τίτλο ¨Ζήσε αργά¨! Μαζί του , ο φίλος του Ηλίας Κατελάνος ( ρυθμική κιθάρα + Mac ) .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 :

ΙΧΩΡ

Παλαιά ρεμπέτικα από τους " ΙΧΩΡ ", χρωματισμένα από τις μελωδίες και τους ήχους του σιτάρ, ξαναζωντανεύουν χωρίς να χάνουν την αυθεντικότητά τους.
Με τον Γιώργο Μυλωνά στο βιολί - τζουρά - φωνή, τον Νίκο Σουλιώτη στα κρουστά - φωνή και τον Δημήτρη Ρουμελιώτη στο σιτάρ - φωνή.
Επίσης, συνθέσεις του Δ. Ρουμελιώτη βασισμένες στην ινδική κλασσική μουσική.
Μία απολαυστική εμπειρία που αποκαλύπτει τη συγγένεια δύο μακρινών μουσικών πολιτισμών, με απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητά τους.

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΡΩΝΕΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
Καλή αντάμωση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου