ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

MANOWAR: Ετοιμάζουν το soundtrack επερχόμενης ταινίας του Van Damme

Μετά το πρόσφατο ντεμπούτο τους στον χώρο του κινηματογράφου, με το τραγούδι “El Gringo” για την ομότιτλη ταινία, οι Manowar ανακοίνωσαν σήμερα πως δουλεύουν πάνω στο επόμενο soundtrack-ικό τους project, αυτή την φορά για την ταινία “Soldiers”, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Jean Claude Van Damme, τον οποίο βλέπετε στην φωτογραφία μαζί με τον DeMaio και τον παραγωγόMoshe Diamant.
«Συναντήθηκα με τον Joey DeMaio και του εξήγησα το όραμά μου για όλο το soundtrack. Θα γράψει μουσική ειδικά για το soundtrack της ταινίας, και θα συνεισφέρει και τραγούδια των Manowar”, λέει οVan Damme, ενώ ο DeMaio με την σειρά του, δηλώνει: «Πάντοτε είχαμε πάθος για τις ταινίες, ειδικά για αυτές που δοξάζουν τις αξίες που μετράνε για εμάς: δικαιοσύνη, τιμή, ανδρεία. Είναι τιμή και ευχαρίστησή μας να συνεισφέρουμε μουσικά σε τέτοιες ιστορίες και να δουλεύουμε με μερικούς από τους μεγαλύτερους ήρωες ταινιών δράσης. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ένα δυναμικό soundtrack σε αυτή την φοβερή ταινία.»
Στο τεύχος Ιουλίου του METAL HAMMER που κυκλοφορεί, καλωσορίζουμε την επιστροφή των βασιλιάδων του metal με νέο δίσκο και δεν χάνουμε την ευκαιρία για μία εκτενή κι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον αδιαφιλονίκητο αρχηγό του συγκροτήματος, Joey DeMaio. Μόνο δέος και σεβασμός για τους Manowar!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου