ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

ΗΡΩ ΚΑΙ "NUEVO SIETE ENSEMBLE" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
ΤΗΝ ΗΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «NUEVO SIETE ENSEMBLE”

Νέα μεγάλη συναυλία ετοιμάζει η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας, αυτή τη φορά με την πολυτάλαντη συνθέτιδα, πιανίστα και ερμηνεύτρια Ηρώ, με στόχο την παρουσίαση Αργεντίνικης μουσικής στο Πατραϊκό κοινό.

Η συναυλία, που θα
πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, στο υπαίθριο θέατρο ‘’Πολιτεία’’, στις 9.30 το βράδυ, θα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Ηρούς με τους ‘’Nuevo Siete Enseble".

Το ορχηστρικό σχήμα ‘’Nuevo Siete Ensemble”, τη μουσική διεύθυνση του οποίου έχει ο Χάρης Πεγιάζης, (καθηγητής θεωρητικών τζαζ και κόντρα μπάσου), συνεργάζεται με τον Οργανισμό της Πολυφωνικής και είναι ήδη γνωστό, από τις πρώτες συναυλίες - αφιερώματα στο διάσημο συνθέτη Ástor Piazzolla, που πραγματοποίησε πρόσφατα στην Πάτρα. Απαρτίζεται από τους εξαίρετους μουσικούς: Μαρία Γούτου (βιολί), Σέργιος Σοϊλές (φλάουτο), Νίκος Σκεπαρνιάς (κιθάρα), Διονύσης Γιούλης (ακορντεόν), Γιώργος Μεταξάς (πιάνο), Χάρης Πεγιάζης (κόντρα μπάσο) και Κώστας Κονδύλης (κρουστά).

Η είσοδος του ακροατηρίου θα πραγματοποιηθεί με προσκλήσεις, οι οποίες θα διατίθενται ήδη από την προσεχή Πέμπτη, από τα γραφεία της Πολυφωνικής [Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 279.679] και το δισκοπωλείο «Musical» (Ρήγα Φεραίου 127, τηλ. 2610 620222).

Περισσότερες πληροφορίες:
Artway – Technotropon, www.liveartway.com
Τηλ. 210 5157977, liveartway@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου