ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Rock & Lace "No Exception"

Short Bio on who we are:

Οι Rock & Lace δημιουργηθήκαν τον Μάιο του 2010 με διάθεση και προσδιορισμό να κάνουν κάτι ξεχωριστό δημιουργώντας και παίζοντας τη δική τους μουσική.
Το συγκρότημα αποτελείται από τέσσερα άτομα. Οι τρεις μουσικοί είναι από την Θεσσαλία και η τραγουδίστρια τους γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αυστραλία.
Ο ήχος τους κινείται γύρω από το σύγχρονο rock με επιρροές metal σε ξένο στίχο..
Έχουν εμφανιστεί Live σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας (Γυάλινο Μουσικό Upstage, Kookoo live, Mikes Irish Bar, Ghost House) των Τρικάλων, της Λάρισας, τον Ιωαννίνων, του Βόλου και της Θεσσαλονίκης σε διαγωνισμό heavy rock/metal (battle of the bands) προχωρώντας στην τελική φάση. Έχουν παίξει support στους Pavlovs Dog στο Ζυγό, στους Puressence, στους The Godfathers, στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στον Craig Walker των Archive, με τους Domenica, με τους Burning Sticks, στο Rocking under the Rocks Festival της Καλαμπάκας και στο Fringe Festival στο Γκάζι. Επίσης έχουν εμφανιστεί και παίξει ζωντανά σε μουσικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο τους digital single με τίτλο "No Exception" από την εταιρία Final Touch/Universal (εταιρία του γνωστού μουσικού παραγωγού Μίλτου Καρατζά) και στα μελλοντικά σχέδια τους βρίσκεται η ηχογράφηση ενός Album και live εμφανίσεων.

Οι "Rock & Lace" αποτελούνται από:

Φωνή: Gale Petrou (Κάλλια Πέτρου)
Κιθάρα: Μιλτιάδης Αργυρίου
Κιθάρα: Βασίλης Σαμαράς
Μπάσο: Χρήστος Μπέλλος

Rock & Lace
Hope you like it... Rock on!

If there is anything else you'll need Contact us on rockandlace@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου