ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Πωλείται sextape της κόρης του κιθαρίστα των Aerosmith

Είχε ψηφιστεί από το Esquire ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη για το 2010...Η καριέρα της κυρίως στην αμερικανική τηλεόραση με συμμετοχές στα πιο επιτυχημένα σήριαλ πήγαινε όλο και καλύτερα.


Και ξαφνικά, μαθαίνει ότι ένας πρώην σύντροφός της προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη φήμη της διακινώντας ένα sex tape διάρκειας 30 λεπτών από την εποχή που η Μίνκα Κέλι ήταν ακόμη ανήλικη.


Η κόρη του κιθαρίστα των Aerosmith που σήμερα είναι 32 ετών μπορεί μέσα από αυτό το σκάνδαλο να δει την καριέρα της είτε να εκτόξευεται είτε να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.


Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, στην επίμαχη σκηνή, το ζεύγος έχει στήσει την κάμερα σε σημείο που να μπορούν και οι δύο να κοιτάζουν το φακό, κάτι που σημάινει ότι η Μίνκα δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε για τη λήψη.


Το μόνο της επιχείρημα μπορεί να είναι ότι εκείνη την περίοδο ήταν ανήλικη κάτι που προκύπτει από τα τραγούδια της Brandy από το album Never Say Never του 1998 που ακούγονται στο ραδιόφωνο και τα οποία είχαν κυκλοφορήσει λίγες εβδομάδες πριν τα 18α γενέθλια της ηθοποιού.
ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ XXX ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου