ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

5th Athens Hip Hop Festival στην «Τεχνόπολις»!

5th Athens Hip Hop Festival
στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Το 5th Athens Hip Hop Festival προθερμαίνεται και ετοιμάζεται για τη μεγάλη γιορτή του Χιπ Χοπ το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Ξεκίνησε σαν πάρτι, εξελίχθηκε σαν γιορτή. To Athens Hip Hop Festival μας πόρωσε, μας έκανε να απολαύσουμε, να φωνάξουμε, να αγαπήσουμε, να πεισμώσουμε, να ερωτευτούμε, να χαμογελάσουμε, να επικοινωνήσουμε, να μοιραστούμε, να χορέψουμε και πάνω από όλα να τραγουδήσουμε μαζί με τα αγαπημένα μας συγκροτήματα. Να μοιραστούμε και να ταυτιστούμε με τις αγωνίες και τα όνειρά τους. Ρίμες που εκπλήσσουν, ρυθμοί που ανεβαίνουν, Mc's που παρασύρουν, B-boys που ακροβατούν και Χιπ Χοπ αδρεναλίνη σε κάθε σπιθαμή της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, συνθέτουν το παζλ του Athens Hip Hop Festival για εφτά ώρες χωρίς διακοπή.

Ο σαρωτικός 12ος Πίθηκος, ο μπαρουτοκαπνισμένος Εισβολέας, ο παντός καιρού Άγνωστος Χειμώνας με το “ριμοπυροβόλο” Ταφ Λάθος, οι χωρίς αντίπαλο Στίχοιμα, ο “Παίζει Πρόβλημα” Phyrosun, ο “προπάτορας” Δημήτρης Μεντζέλος, ο “πιστολέρο” Υποχθόνιος, ο πολυδιάστατος 3D, o ανανεωμένος Neon, o άρχοντας του stage Sifu Versus και η απρόβλεπτη Ju Ju θα συναντηθούν στη σκηνή του 5th Athens Hip Hop Festival για να ραπάρουν, να παλέψουν με την αλήθειά τους και να κερδίσουν τη θέση τους σε μια Αθήνα που ανασυντίθεται, επαναπροσδιορίζοντας τους μουσικούς χάρτες και τις εκφράσεις της μακριά από στεγανά και σκοπιμότητες.

Το Battle Of Athens 2012 αναμένεται να εξελιχθεί σε μια μάχη σώμα με σώμα όπου οι 8 καλύτερες ομάδες μπρέικντανς με την καθοδήγηση του έμπειρου Τόλη Αριστείδου θα αναμετρηθούν με χορευτικές ακροβασίες και εμπνεύσεις σαν να παρακολουθούμε έναν αυθεντικό διαγωνισμό του δρόμου.

Το Χιπ Χοπ πλέον δεν σταμπάρεται. Σταμπάρει ότι του αρέσει και το διεκδικεί.

Παραγωγή : Three Angels Production

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημέρα: Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Τιμές εισιτηρίων : 10 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο.
Προπώληση : Public, Τεχνόπολις (Πειραιώς 100)

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλ.210.3475518
info@athens-technopolis.gr
www.technopolis-athens.gr

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»
Λεωφορεία: 035, 049, 811,


Χορηγός: Monster, Sake Tattoo
Χορηγοί επικοινωνίας: Mega, Mad, Mad Radio, 9.84,
Sporty, Athens Voice, City Press, Free Sunday, Village

Cinemas, www.hiphop.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου