ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Remi Live Every 1st Thursday Of The MonthΟ τραγουδοποιός Άγγελος Κυπριανός, ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο ‘Homesick” στην πλατεία εξαρχείων. Μια σειρά ακουστικών εμφανίσεων μαζί με την Ηλιάνα Κορέτση στο cello, με πρεμιέρα στις 04/10/12 και κάθε πρώτη πέμπτη του μήνα. Η αυθεντική μουσική Άγγελου Κυπριανού από τους δίσκους “Street serenade” και “The gospel of the road”, μαζί με διασκευές από “Bob Dylan”, “Leonard Cohen”, “Tom Waits”, “Pink Floyd”, Eddie Vedder”, “Damien Rice”, “Johny Cash” και άλλα. 

 Βιογραφικό Remi 
 Ο τραγουδοποιός Remi (Άγγελος Κυπριανός), μεγάλωσε στο νησί των Σπετσών.

Είχε ήδη ξεκινήσει από το 2009 να μελοποιεί αληθινές ιστορίες από τη μουσική του δρόμου αλλά και από τα ταξίδια που έκανε σε πόλεις της Ευρώπης. 
Τα τραγούδια του πρώτου album με τίτλο "Street Serenade" γράφτηκαν κυριολεκτικά στο δρόμο, ενώ ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε ένα αυτοσχέδιο ερασιτεχνικό στούντιο, με τη βοήθεια φίλων και γνωστών μουσικών. 
Το 2011 ηχογραφήθηκε το album “The Gospel Of the Road”, μια δουλειά επτά ανθρώπων που συνεργάστηκαν για μια σεζόν για την πραγματοποίηση αυτού του album σε συνθέσεις του ίδιου. 
Μέχρι σήμερα ο REMI έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και live stages της Ελλάδας και της Ευρώπης. 
Έχει κυκλοφορήσει δύο album, έχει γυρίσει ένα μουσικό video clip καθώς και τρία documentaries. 
Σε συνεργασία με το σχήμα του(2012), κέρδισαν τον διαγωνισμό “Band’s Festival 2012” που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο υπό την αιγίδα του ραδιοφωνικού σταθμού “Kiss Fm Μαγνησίας”. 
Επίσης, έλαβε το βραβείο “Most contributing artist” από το “Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος(Deree), όταν αποφοίτησε από το τμήμα μουσικών σπουδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου