ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Απ. Μόσιος & Bizzy Tone live@ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Club 17 Οκτώβρη


Απόστολος Μόσιος & Bizzy Tone live
Στο Σταυρό Του Νότου club
Τετάρτη 10 & 17 Οκτωβρίου

Με τη υποστήριξη του Ogdoo.gr

Ο Σταυρός Του Νότου υποδέχεται για μία ακόμη φορά τον Απόστολο Μόσιο, για δύο παραστάσεις, την Τετάρτη 10 και 17 Οκτωβρίου.
Με την ιδιαίτερη δυναμική που χαρακτηρίζει τις ζωντανές του εμφανίσεις, ο Βολιώτης τραγουδιστής, μουσικός και τραγουδοποιός ξεκινά τις φετινές χειμερινές του εμφανίσεις από τη σκηνή του Σταυρού Του Νότου club.
Μαζί του όπως πάντα οι καταπληκτικοί Bizzy Tone και η ταλαντούχα Σοφία Νάσσιου, θα μοιραστούν μαζί μας έντονες μουσικές στιγμές, με τραγούδια από τον πρώτο δίσκο του Απ. Μόσιου «Μια Αρχή», που κυκλοφόρησε το 2011 και έθεσε μέχρι σήμερα μία γερή σχέση με το κοινό μέσα από το διαδίκτυο και το ραδιόφωνο, καινούρια τραγούδια που σύντομα θα κυκλοφορήσουν, αλλά και διασκευές Ελληνικών και ξένων τραγουδιών, πάντα με το δυναμικό ήχο και ρυθμό που χαρακτηρίζει αυτήν την παρέα, σε ένα μουσικό ταξίδι που τα έχει όλα: γέλιο, συγκίνηση και προπάντων επικοινωνία.

Σταυρός Του Νότου club
Τετάρτη 10 και 17 Οκτωβρίου
Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210-9226975
Έναρξη στις 22:00
Είσοδος 10 ευρώ (με κρασί ή μπύρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου