ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Φίλιππος Πλακιάς.Καλεσμένοι του οι Τσακνής,Παπάζογλου και Ανδρεάτος


Ο Φίλιππος Πλακιάς στον Ρυθμό

Καλεσμένοι του οι Διονύσης Τσακνής, Σοφία Παπάζογλου
και Γεράσιμος Ανδρεάτος

Πέμπτες 11 και 18 Οκτωβρίου

Ο Φίλιππος Πλακιάς για δύο μόνο Πέμπτες, 11 και 18 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται στο Ρυθμό Stage όπου θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από το χώρο του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού καθώς και δικά του καινούργια τραγούδια. Καλεσμένοι του σε αυτές τις παραστάσεις οι Διονύσης Τσακνής, Σοφία Παπάζογλου και Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Λίγα λόγια για τον Φίλιππο Πλακιά

Ο Φίλιππος Πλακιάς ως τραγουδιστής έγινε γνωστός σ΄ένα ευρύτερο κοινό από τις συνεργασίες του με γνωστά μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως η Δήμητρα Γαλάνη, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Πασχάλης Τερζής, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Διονύσης Τσακνής, ο Ορφέας Περίδης, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι.

Το 1998 κυκλοφόρησε στην Polygram το cd «Τίποτα δεν χαρίζεται», όπου τραγουδά 11 τραγούδια σε δικούς του στίχους και μουσική. Έχει συμμετάσχει στους δίσκους «Η Δήμητρα Γαλάνη στο Χάραμα», «Η Χάρις Αλεξίου στο σινέ Κεραμεικός», «Γέφυρες» των Διονύση Τσακνή και Κώστα Τριπολίτη, ενώ ένα τραγούδι του με τίτλο «Τόδε τι» σε στίχους Κυριακής Μπεϊόγλου τραγούδησε ο Νίκος Παπάζογλου στον τελευταίο του δίσκο «Μάισσα σελήνη».

Είσοδος: 10 € (με μπύρα ή κρασί)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου