ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Αναχάπαρα Live @ Beerary,Apolis


Αναχάπαρα Live
Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012
@ Apolis Beerary
(Άλσος Αγίου Δημητρίου, Πετρούπολη)

Οι Αναχάπαρα με ανανεωμένη σύνθεση και ανανεωμένη διάθεση, ξεκινούν τις χειμερινές τους εμφανίσεις στο Apolis.

Την Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2012, οι Αναχάπαρα φιλοξενούνται στον καταπληκτικό χώρο του Apolis Beerary, όπου θα παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους καθώς και διασκευές γνωστών κομματιών, μέσα σε ένα σχεδόν τρίωρο πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα, ρυθμό και ένταση... :)


Αναχάπαρα
Live @ Apolis Beerary
(Άλσος Αγίου Δημητρίου, Πετρούπολη- Τηλέφωνο: 210 50 60 000 / 210 50 60 602)


Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2012 [08-11-2012]

Doors Open: 22.30
Είσοδος: Ελεύθερη
δώρο CD


Οι Αναχάπαρα είναι ένα ελληνόφωνο alternative rock σχήμα που δημιουργήθηκε από τους Πάρη και Γιάννη Πιχαρίδη στη Θεσσαλονίκη. Το 2006 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κράτα Κάτι από το Σκοτάδι» (3Pi®, Protasis). Το album έλαβε καλές κριτικές το το τραγούδι «Του Εχθρού μου το Φιλί» ξεχώρισε αμέσως από ένα σύνολο εννέα τραγουδιών. Το 2008 κυκλοφορούν το CD Single «SINIORITA Single» (3Pi®). Το 2010 κυκλοφόρησε η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Ξημερώνει» (PanVox, Lyra) και περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια σε δική τους μουσική, στίχους και ενορχήστρωση καθώς και μία υπέροχη ηλεκτρική διασκευή τους στο τραγούδι του Κώστα Τουρνά «Όπου φυσάει ο άνεμος». Σε όλο το διάστημα αυτό, οι Αναχάπαρα, έπαιξαν σε αρκετές μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους τόσο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη όσο και στην περιφέρεια, πότε μόνοι τους και πότε με guest από την εγχώρια μουσική σκηνή. Ο ήχος τους, που κινείται στο χώρο της εναλλακτικής ροκ και της ηλεκτρικής μπαλάντας, είναι έντονος, ρυθμικός και οι στίχοι τους σύγχρονοι και άμεσοι, χαρίζοντας μας τραγούδια γεμάτα ένταση και συναισθήματα. 

Line Up:
Γιάννης Πιχαρίδης: Guitars, Vox
Πάρης Πιχαρίδης: Guitars, Vox
Γιάννης Πριόβολος: Bass
Νίκος Μοίρας: Drums

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου