ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣ στο MONROE κάθε Τετάρτη


Ο Μιχάλης Εμιρλής επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Με ανανεωμένο πρόγραμμα και ροκ διάθεση μας περιμένει να διασκεδάσουμε παρέα, κάθε Τετάρτη, στο Monroe. Μαζί του η Ραχήλ Τσελεπίδου, πρώην τραγουδίστρια των Émigré και νυν τραγουδίστρια των Peakaboo,

Ο Μιχάλης Εμιρλής μας συστήθηκε τον Νοέμβριο του 2005 με τη δισκογραφική του δουλειά «Ζω περιμένοντας να ζήσω» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια «Πίπα της ειρήνης», «Να σε ξεχάσω προσπαθώ» και «Νιώθω το τέλος να πλησιάζει».
Το Νοέμβριο του 2006 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Τζερόνιμο», το οποίο και συμπεριέλαβε στην επόμενη δισκογραφική του δουλειά, τον Μάιο του 2008 με τίτλο «Μη διστάζεις». Ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν πολλά του τραγούδια, όπως το «Μη μου μιλάτε για εκείνη», «Αυτό που σ’ αρέσει», αλλά και το «Περασμένα ξεχασμένα».

H τελευταία του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε με τίτλο «Φωτιά στα παραμύθια». Το τραγούδι «Από την πρώτη μας στιγμή» είναι το πρώτο single του άλμπουμ. Άλλα τραγούδια που ο κόσμος ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας άκουσμα είναι το ομώνυμο «Φωτιά στα παραμύθια» - με την κυνική οπτική απέναντι στα παραμύθια - το ρομαντικό «Σε θέση άμυνας», το πρωτότυπο «Παιδί των Ηδονών» - όπου ο ήρωας τα λέει ένα χεράκι με τον Θεό - αλλά και πολλά ακόμη, αφού όλα είναι τραγούδια που θες να τα τραγουδήσεις!

Η Ραχήλ Τσελεπίδου, γνωστή από τη συνεργασία της με τους Emigre και νυν τραγουδίστρια του group "Peakaboo", με κοινό γνώμονα την ιδιαίτερη ερμηνεία της "παντρεύει" ξένες και ελληνικές μελωδίες από το παρόν και το παρελθόν.

MONROE
Βενιζέλου 17, Θεσσαλονίκη
τηλ. κρατήσεων 6946 96 52 22
Από Τετάρτη 24/10/2012
και κάθε Τετάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου