ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

MOTIVO 4 & ΑΓΡΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ LIVE @ ARCHITECTURE ROCK CAFE!!!

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ,ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ LIVE ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ LIVE!!! 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ MOTIVO 4 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!!!ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΡΟΚ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!
ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΦΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ MOTIVO 4 ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΜΕ ΒΗΜΑ ΓΟΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ!!! ΕΚΕΙΝΟ,ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ!!!! ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΑ LIVE ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΡΟΚ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ!!! ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΜΕ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ LIVE ROCK PERFORMANCE!!!! 

ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ "ΜΠΑΣΙΜΟ" ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗ,ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ -ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ- ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ!!! ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΡΟΚ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΔΕΝΟΥΝ ΜΑΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΡΕΝΟ ΡΟΚ ΠΑΡΤΥ!!! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΡΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!

ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 2107472472
ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ 23,ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου