ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

UNIVERSAL TRILOGY Live @ KYTTARO ATHENS


Οι Universal Trilogy γεμάτοι ενέργεια και δίψα για ζωντανές εμφανίσεις, έχοντας στις αποσκευές τους το Pop Crisis, βγαίνουν για πρώτη φορά στους δρόμους με απώτερο σκοπό να μας βγάλουν από την οικονομική κρίση και να μας εντάξουν στο δικό τους ηλεκτρονικό μουσικό κόσμο.

Η «κρίση» για τους Universal Trilogy είναι κατά κύριο λόγο συναισθηματική και πολιτισμική και ο σκόπος τους μέσα από το «POP CRISIS tour» είναι να δώσουν την ελπίδα ότι η μουσική έχει την δύναμη να αλλάξει τα πάντα!
Το ηχητικό αποτέλεσμα στα live των Universal Trilogy χαρακτηρίζεται ως ένας ήλεκτρο/ροκ ογκόλιθος με έντονα συγκινησιακές, δυναμικές εκφάνσεις και η ενέργεια τους πάνω στην σκηνή δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ακροατή αδιάφορο. Στο play list του «POP CRISIS tour» θα παρουσιάσουν και παλιότερες στιγμές της δισκογραφίας τους όπως Inside Blue, Make my Day, Butterfly, Digi Digi Dasta, TechnoHead κ.α που αγαπήθηκα από την πρώτη περίοδο ύπαρξης του group (1995 - 2004).
Η παρέα των P.X.Harris, CJ Aos & Nomik στις ζωντανές εμφανίσεις τους πλαισιώνονται από τον Σάκη Αζά στην ηλεκτρική κιθάρα και τον The Skinman στα ντραμς.
Music changes everything!

ΕΝΑΡΞΗ: 21.30 ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €

Pop Crisis tour: 9/11 Λάρισα (Stage) - 16/11 Αθήνα (Κύτταρο) - 17/11 Τρίκαλα (Κεντρική Πλατεία) - 24/11 Θεσσαλονίκη (Block 33) Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου