ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Άννα Μπουρμά Τα Ρόδα της Αυλής


Άννα Μπουρμά
Τα Ρόδα της Αυλής
ΣΏΣΤΕ ΤΟ ΚΛΊΜΑ …ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ
Συμμετάσχει ο Τάκης Μπουρμάς
Παρασκευές:16 Νοεμβρίου - 23 Νοεμβρίου - 30 Νοεμβρίου & 7 Δεκεμβρίου
ΡΥΘΜΟΣ STAGE Ηλιούπολη

Καλεσμένοι: Μελίνα Κανά, Νίκος Ζούδιαρης …
Η Άννα Μπουρμά μας δίνει μέσα από τις παραστάσεις της πάντα κοινωνικά μηνύματα. Φέτος είναι πολύ σοβαρό το μήνυμα… 
‘’με εμπνευση την παγκόσμια εκστρατείας τη Greenpeace για την Αρκτική’’.
Στην μουσική σκηνή Ρυθμός stage από 16 Νοεμβρίου και για κάθε Παρασκευή μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου η Άννα Μπουρμά και η ομάδα της θα μας παρουσιάσουν τα νέα της τραγούδια από το δίσκο Τα Ρόδα Της Αυλής και πολύ ιδιαίτερες διασκευές γνωστών τραγουδιών όπου έχει ενορχηστρώσει ο Τάκης Μπουρμάς.
Το τραγούδι της έναρξης όπου ηχογραφήθηκε εξαρχής στο studio για τις ανάγκες της παράστασης υπογράφει μουσικά ο Τάκης Μπουρμάς και στιχουργικά ο Νίκος Ζούδιαρης, δύο ακόμα αγαπημένες φωνές θα στολίσουν το τραγούδι μαζί με την Άννα Μπουρμά  η Μελίνα Κανά & η Ελένη Τσαλιγοπούλου.
Επί σκηνής θα βρίσκονται 7 μουσικοί εκ το οποίον οι τρεις είναι κρουστοί, αυτό κατευθείαν μας βάζει σε μια ατμοσφαιρική διάθεση με πολλούς ρυθμούς και ιδιαίτερα ακούσματα, μαζί τους θα παίξει και το κοινό μιας και θα μοιραστούν στην παράσταση κρουστά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά. Στις παραστάσεις θα έχει και πολλές εκπλήξεις μια μέρα θα δείτε κοντά μας την Μελίνα Κανά μια άλλη μέρα θα δείτε τον Νίκο Ζούδιαρη και μια άλλη …. Έκπληξη !
Mέρος του εισιτηρίου θα δοθεί στην Greenpeace μια οργάνωση μη κερδοσκοπική και μη κυβερνητική μπορείτε και εσείς να την υποστηρίξετε! και 1 ευρώ είναι σημαντικό !

Ενορχηστρώσεις & κιθάρα : Τάκης Μπουρμάς
Πλήκτρα : Κώστα Σιντρίδης
Μπάσο : Πέτρος Βασιλιάδεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου