ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

George and The Dukes @Stage25


more info: www.stage25.gr
To Stage 25 παρουσιάζει:
George and The Dukes


Ένα δυναμικό ηλεκτρικό blues rock trio της σύγχρονης Αθηναικής σκηνής που βασίζεται στο συναίσθημα και τη δύναμη του αληθινού blues. Η μπάντα ξεκίνησε τη διαδρομή της στα μέσα της δεκαετίας του ’90, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία σε όλες τις εμφανίσεις της, καθώς γινόταν εύκολα αντιληπτές οι ατομικές ικανότητες των μελών, ο αυθεντικός ήχος και τα ταιριαστά vocals. Τώρα το real αυτό σχήμα αποδίδει αυθεντικά, επιτυχίες της ηλεκτρ. Blues σκηνής του chicago καθώς και της blues rock, με σύντομες διαδρομές στο χώρο της jazz funk. Είναι δε φανερές ι επιρροές των bb king, Albert Collins, Alb. King, Jimi Hendrix, G. Benson, Ronie Erl, Johnny Winter.
Στα μέλη του σχήματος, στη πολυετή αυτή πορεία, συγκαταλέγονται και μουσικοί που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης blues, soul, jazz, και funk Ελληνικής και διεθνούς σκηνής. Αν σε αυτά προσθέσουμε την επιβλητικότητα των χαμηλών συχνοτήτων του μπάσου, την δεξιοτεχνία και δυναμικότητα του ντράμερ, την bluesy φωνή του τραγουδιστή, τα δυνατά σόλα και την επιμονή της μπάντας στο blues with a feeling εύκολα γίνεται αντιληπτό το μουσικό αποτέλεσμα. Όπως άλλωστε λένε και οι φίλοι του σχήματος ,”Κάθε μουσικό κομμάτι, είναι σαν να το ακούς για πρώτη φορά”.
Γιώργος Χατζόπουλος: Ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μεταξάς: Ηλεκτρικό μπάσο
Γιάννης Χριστόπουλος: Τύμπανα

Έναρξη: 22:30
Είσοδος: 8€ (με μπύρα ή κρασί)
Δεύτερο ποτό: 8€
Μπύρα ή Κρασί 6€
Τηλέφωνα: 2105714785.6932733386
Stage25
Αισχύλου 25 Περιστέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου