ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Nikos Ziogalas & On The Road @ Mike's Irish Bar *10/11*


Τελευταία εμφάνιση ! 
Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 
support οι Rantom Play

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, ακόμα και προσωρινό! Ο Νίκος Ζιώγαλας και οι On the Road ολοκληρώνουν αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, τις ήδη πετυχημένες εμφανίσεις τους στη φιλόξενη σκηνή του Mike’s Irish Bar. 

Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις! Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του τον ξεχωρίζουν μέσα από τους έλληνες καλλιτέχνες. Μαζί με τους On The Road, δύο εξαιρετικούς μουσικούς από την Θεσσαλονίκη, τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και τον Παρασκευά Θεοδωράκη στα φωνητικά και την κιθάρα. 
Πρόκειται για ένα μουσικό trio που έχει βάλει σκοπό να μας ταξιδέψει σε αγαπημένες μελωδίες του χθες και του σήμερα.
Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος. Μια σειρά από μοναδικά live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά των On The Road, αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Καλλιτεχνική επιμέλεια:
On the Road Live Productions
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Λουκάς Φωτόπουλος 
fotopoulosl@yahoo.com +3069 47995597 

Mike’s Irish Bar:
Σινώπης 6, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7776797
Facebook: Mike’s Irish Bar (official)
Είσοδος με μπύρα ή κρασί: 12€, φοιτητικό: 10€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου