ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΝΔΩΡΟΣ - Unplugged live - "ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ"


Οι χειμερινές live unplugged εμφανίσεις του Γιάννη Δόνδωρου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 22:30 στην «Παλιά Μαρκίζα» - Εμπεδοκλέους & Πρόκλου 41 στην Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Το πολύ γνωστό Αθηναϊκό Μουσικό Στέκι, με ιστορία 35 ετών, αλλάζει το προφίλ του για τις τέσσερις συνεχόμενες προγραμματισμένες εμφανίσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 8-15-22 και 29 του Νοέμβρη και ντύνεται με…… Unplugged εναλλακτικούς μουσικούς ήχους κι αυτό γιατί….. σε ένα μουσικό στέκι ….όλες οι μουσικές απόψεις βρίσκουν χώρο…!!!!
Το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί είναι ανανεωμένο, βασιζόμενο σε δύο κιθάρες με 2 φωνές, καθαρά Unplugged, με τραγούδια γνωστά και αγαπημένα τόσο από το Ελληνικό και Ξένο πεντάγραμμο, όσο και με νέες προσωπικές δημιουργίες οι οποίες δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει.
Με πρωτοβουλία του Γιάννη Δόνδωρου, στους 20 πρώτους φίλους ή φίλες που θα αποστείλουν e-mail με το όνομά τους στη διεύθυνση dondoros.giannis.music@gmail.com και έχουν σκοπό να έρθουν την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στο πρώτο live του τραγουδοποιού, θα δοθεί κατά την είσοδό τους στο χώρο ένα CD δώρο, ανεξάρτητης παραγωγής & προσωπικής κοπής από τον ίδιο, με τραγούδια του και με προσωπική αφιέρωση. Για την παραλαβή του CD θα πρέπει να αναφερθεί το όνομα στο χώρο της υποδοχής, το οποίο θα βρίσκεται σε λίστα.
Οι τιμές στα ποτά είναι ιδιαίτερα προσιτές: 
Για τα μπουκάλια δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ατόμων.
Μπουκάλι Κρασί: από 15 έως 25 ευρώ
Μπουκάλι Ουίσκι: 60,00 ευρώ 
Μπουκάλι Βότκα: 50,00 ευρώ 
Ποτό: Ουϊσκι 6,00 ευρώ το πρώτο / 5,50 το δεύτερο
Special: 8,00 ευρώ το πρώτο / 7,00 το δεύτερο
Μπύρα: 4,00 ευρώ η πρώτη / 3,50 η δεύτερη (350 ml) / 5,00 ευρώ (500 ml) 
Η είσοδος είναι στα 5,00 ευρώ. 

Εμπεδοκλέους & Πρόκλου 41 στην Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.
Τηλ. Κρατήσεων: 210 75 11 888 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου