ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΛΚΜΗΝΗ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ BABILLON BAR LIVE


Πρώτη συνεργασία επί σκηνής για τους δύο καλλιτέχνες σε ένα πρόγραμμα λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα… 


Με τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής έντεχνης και ξένης ροκ σκηνής, με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές, και με άφθονη διάθεση για διασκέδαση!!! 

Η Αλκμήνη Χατζηνάσιου μετράει ήδη αρκετά χρόνια στον χώρο. Έχει συμμετοχές σε διάφορες μπάντες με έντεχνο και ξένο ρεπερτόριο ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετά γνωστά ονόματα της ελληνικής σκηνής, όπως ο Δημήτρης Λιόλιος, ο Χρήστος Μόραλης και ο Γιώργος Καπνίσης. Έχει επίσης συνεργαστεί μαζί με τους Parthian Shot, στην tribute συναυλία των τελευταίων για τα 40 χρόνια από την ίδρυση των Queen.
Ερμηνεύει τα κομμάτια στον πρώτο προσωπικό δίσκο του Άγι Αγγελομάτη, μπασίστα των 1 Βήμα Μπροστά, με τίτλο «For You».

 Ο Νίκος Χατζηστεφάνου ολοκλήρωσε πέρσι την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο «Παράξενο Παιδί», και μετράει εμφανίσεις με αρκετά γνωστά ονόματα του χώρου όπως ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η Τζοάννα Ντρίγκο και ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης. Συνεργάζεται με την Ειρήνη Τσιλιγιάννη σε ένα ακουστικό ντουέτο με αρκετές εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, και με το ακουστικό δίδυμο των Parthos & Chris (Παναγιώτης Παπαγεωργίου & Χρήστος Μιχάλης, αμφότεροι μέλη των Parthian Shot). Αυτή τη περίοδο ετοιμάζει το νέο του ΕΡ που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2013.


Babillon Bar (http://www.facebook.com/groups/237882869617445/?fref=ts)
Μαυροματαίων &  Αλεξάνδρας 2, Αθήνα


Ώρα έναρξης: 22.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου