ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

ΗΕLLHOUND'S TRAIL LIVE @ BAT CITY ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚ 2012


HELLHOUND'S TRAIL LIVE @ BAT CITY 16 Δεκ 2012

Οι Hellhound’s Trail δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2012 με στόχο την έναρξη μίας μπάντας που να δραστηριοποιείται στο χώρο του blues/rock αλλά με ένα βασικό χαρακτηριστικό…την δύναμη! Φλογερά riffs, σκληρά φωνητικά και γεμάτο rhythm section είναι το τρίπτυχο του ύφους της μπάντας. Με ένα set list γεμάτο από γνωστές και άγνωστες διασκευές αλλά και με μερικές original συνθέσεις της μπάντας, οι Hellhounds’s Trail τιμούν το hard rocking blues και σηκώνουν την σημαία των 70’s ψηλά!

Οι Roadkill είναι ένα συγκρότημα που αποτελείται από 3 παιδιά και 1 κορίτσι που συγκεντρωθήκαν το 2009 στα βόρεια προάστια της Αθήνας για να παίξουν old school rock n' roll. Με επιρροές από τους μεγάλους Led Zeppelin, Iron Maiden, Guns N 'Roses, AC/DC, The Doors, Motorhead και όλους τους δασκάλους της blues, rock και metal μουσικής αλλά και με πολλή άγρια και βαριά διάθεση, γέννησαν τα πρώτα τους τραγούδια . Τώρα το rock τους συνεχίζεται με νέα τραγούδια και πολλά lives. RAISE YOUR BEERS AND ROCK YOUR SOULS!

ΒΑΤ CITY
Λεωφ.Αλεξάνδρας 11
Αθήνα

Gates Open 21.00
Είσοδος 5 ευρώ με μπύρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου