ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

DISHARMONY & AFTERBLOOD στον τελικό του Sweden Rock Festival - και χρειάζονται επειγόντως τη βοήθειά σας!


Οι DISHARMONY και οι AFTERBLOOD ήταν οι μοναδικές ελληνικές μπάντες που κατάφεραν να προκριθούν στη β' φάση του διαγωνισμού για μια από τις 3 κενές θέσεις στο σανίδι του φετινού SWEDEN ROCK FESTIVAL (πάνω από 1500 αρχικές αιτήσεις παγκοσμίως!). 
Οι 2 ελληνικές μπάντες αποφάσισαν αμέσως να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συσπειρώσουν τους φίλους της Ελληνικής σκηνής (πρωτίστως), προκειμένου να πετύχουν το μέχρι στιγμής "αδιανόητο": να κερδίσουν μαζί τις 2 από τις 3 θέσεις του διαγωνισμού!
Στη β' φάση της ψηφοφορίας, ανάμεσα σε 150 μπάντες από όλον τον κόσμο, AFTERBLOOD και DISHARMONY όντως κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση, και τώρα θα διαγωνισθούν με άλλες 23 μπάντες για το τελικό έπαθλο. 

Οι AFTERBLOOD και οι DISHARMONY λοιπόν, ζητούν την πολύτιμη βοήθειά σας για να τα καταφέρουν και να ταξιδέψουν μαζί στη Σουηδία για να εκπροσωπήσουν το ελληνικό metal στο παγκοσμίας φήμης αυτό φεστιβάλ.
Το μόνο που χρειάζεται είναι 10'' από το χρόνο σας καθημερινά, καθώς και να γνωρίζετε τα εξής:
- το link της ψηφοφορίας είναι το 


- μπορείτε να επιλέξετε ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΠΑΝΤΕΣ ΜΑΣ (DISHARMONY & AFTERBLOOD) και κατόπιν να πατήσετε "SUBMIT"
- κατόπιν, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, καθώς έχετε δικαίωμα να ψηφίσετε 2 φορές ανά ημέρα - βάσει κανονισμού, άρα μπορείτε να δώσετε διπλή ψήφο και στις δύο μπάντες!
- έχετε δικαίωμα να ψηφίζετε καθημερινά έως τις 12 Φεβρουαρίου, οπότε και λήγει ο διαγωνισμός

Για τον ίδιο λόγο, και προκειμένου να ενημερώνεται το κοινό, αλλά και να υπενθυμίζεται η καθημερινή ψήφος, τα δύο ελληνικά συγκροτήματα έχουν δημιουργήσει ένα event group στο Facebook, όπου μπορείτε να ρωτήσετε για το ο,τιδήποτε αφορά στον εν λόγω διαγωνισμό.


Τί λέτε? Θα τα καταφέρουμε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου