ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο Γιάννης Δόνδωρος σε ένα Acoustic LIVE στο PINOCCHIO την Κυριακή 3 Μαρτίου


Στο PINOCCHIO Bar - Restaurant, την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 21:30, ο Γιάννης Δόνδωρος με την Αλκμήνη Χατζηνάσιου και τοΔημήτρη Κοντονή θα σας περιμένουν για ένα πολύ ιδιαίτερο Acoustic LIVE !!
Θα παρουσιαστούν γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες από το ευέλικτο μουσικό σχήμα, όπως επίσης και τραγούδια από τις προσωπικές δημιουργίες του Γιάννη.
Σας προτείνουμε να έχετε μαζί...την καλή σας διάθεση και το χαμόγελό σας!!!

Το "μουσικό ταξίδι" περιλαμβάνει τραγούδια όπως: του Θάνου Μικρούτσικου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Μάνου Ξυδού, του Βασίλη Παπακωσταντίνου, του Διονύση Σαββόπουλου, του Μπάμπη Στόκα, των Πυξ Λαξ, των Μπλε, των Domenica, των Κίτρινων Ποδηλάτων, του Αλκίνου Ιωαννίδη, του Νικόλα Άσιμου και αρκετών άλλων, πολύ γνωστών σε όλους μας, Ελλήνων καλλιτεχνών!
Επίσης δεν θα λείπουν από το ρεπερτόριο ξένα τραγούδια, γνωστές επιτυχίες των Pink Floyd, REM, Quite Riot, Bob Dylan, Joe Cocker κ.α. 
Όλα αυτά...με δύο κιθάρες!!!

Εκδήλωση FB:https://www.facebook.com/events/163668807115974/ 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 56 Εξάρχεια
Τηλ: 210 360 5353

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου