ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

«Εφυγε» ο τραγουδιστής του «Wild Thing», Reg Presley


Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 71 ετών, ο τραγουδιστής Reg Presley του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος «The Troggs», το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του '60.
Οι Troggs απογειώθηκαν μουσικά με το τραγούδι «Wild Thing», το 1966, το οποίο τους κατέστησε ως ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της εποχής στη Βρετανία.
Ο Presley έγραψε επιτυχίες όπως το «With a Girl Like You», το 1966, καθώς και τη μεγάλη επιτυχία της μπάντας, «Love Is All Around», το 1967.
«Έφυγε ήρεμος στο σπίτι του, με εμένα, τον αδερφό μου και τη μητέρα μας να είμαστε δίπλα του. Είμαστε συντετριμμένοι» δήλωσε η κόρη του Reg, Karen. Ο Presley άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Χάμσαϊρ, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους.
Τον Ιανουάριο του 2012, ανακοινώθηκε πως είχε διαγνωσθεί με καρκίνο, ύστερα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε σε μία εκδήλωση στη Γερμανία. Ξεκίνησε χημειοθεραπείες και ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από την μπάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου