ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Συναυλία αλληλεγγύης από Έλληνες και Κύπριους καλλιτέχνες


Μεγάλη συναυλία, με τίτλο «Cyprus Aid» και την συμμετοχή πενήντα καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Κύπρο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στην τάφρο Κωνστάντζα στη Λευκωσία.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα και θα λήξει τα μεσάνυχτα.
Αντί εισιτηρίου οι διοργανωτές θα συλλέγουν κατά την είσοδο του κοινού στην τάφρο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Ο προτεινόμενος κατάλογος με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα συλλέγονται είναι: Αλεύρι, γάλα παιδικό/παιδικές τροφές, γάλα μακράς διαρκείας, δημητριακά, ελαιόλαδο, ζάχαρη, λάδι μαγειρέματος, όσπρια, πάνες για παιδιά, ρύζι, μακαρόνια, σκόνη πλυσίματος, είδη προσωπικής υγιεινής, στιγμιαίος καφές, υγρό πιάτων και χυμοί. Όλα αυτά θα διατεθούν σε οικογένειες, που πλήττονται ιδιαίτερα από την τραγική οικονομική κατάσταση της Κύπρου.
Στην πρόσκληση δήλωσαν ήδη το παρών τους: οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Δέσποινα Ολυμπίου, Χρήστος Θηβαίος, Σοφία Παπάζογλου, Ευριδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Ηρώ, Αντώνης Μιτζέλος, Βασίλης Χατζηλούκας, Σώτος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μακρής και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου