ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ "ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ...

Συναυλία του ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ
με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ και την ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
“ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ …”

Ανοιχτό θέατρο Άλσους Βεϊκου, Γαλάτσι
Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013, 9.00 μ.μ.

Ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που συνταράσσει, τόσο με την διαχρονικότητά του όσο και με την επικαιρότητά του. 

Το αντίστοιχο πρόγραμμά του παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Ηρώδειο πριν λίγες μέρες και απέστασε εξαιρετικές κριτικές. 

Ο Θάνος Μικρούτσικος δημιουργεί ένα πολύμορφο πρόγραμμα και επιλέγει αγαπημένα τραγούδια από το έργο του (Σταυρός του Νότου κ.ά.), γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών (Θεοδωράκη, Σπανού, Νικολόπουλου κ.ά.,) αλλά κυρίως εκείνα τα ιδιαίτερα τραγούδια του, τα λαϊκά του αλλά και αυτά που ο ίδιος ονομάζει πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος. 
«Άννα μην κλαις», «Ατομική μου ενέργεια», «Ρόζα», «Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι»… θα τραγουδήσουν ο Δημήτρης Μπάσης με την ρωμαλέα, λαϊκή φωνή του και τις πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες, και η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με απόλυτη ακρίβεια, συναίσθημα και πειθαρχία. 
Θα μεταφέρουν το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν, αλλά και για να επισημάνουν το ουσιαστικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή.


Προπώληση:
Δημαρχείο Γαλατσίου τηλ. 213-2055385
Ταμείο Θεάτρου
Public
Viva.gr

Εισιτήρια:
Προπώληση – φοιτητές - άνεργοι: 10 ευρώ
Ταμείο ημέρα συναυλίας: 12 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου