ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ – ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ │acoustic lives στο Sante Bar, Γαλάτσι
Τις Τρίτες του Νοεμβρίου (5, 12, 19, 26), ο Πέτρος Θεοτοκάτος σε ακουστικές βραδιές στο Sante Bar, στο Γαλάτσι. Με την πολύ προσωπική και ενδιαφέρουσα ερμηνεία του σε τραγούδια από όλη την δισκογραφία του, ενώ θα μας παρουσιάσει και νέα από το επερχόμενο άλμπουμ του. Φιλικές συμμετοχές και αγαπημένες του διασκευές από την εγχώρια και ξένη ροκ σκηνή, θα συμπληρώσουν τις ιδιαίτερες αυτές βραδιές.
Info:
Sante Bar
Αγίας Γλυκερίας 43, Γαλάτσι
Ώρα: 22:30
Είσοδος ελεύθερη

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ live στο After Dark
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013
Opening act: Αντώνης Ρήγας
 Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013, ο Πέτρος Θεοτοκάτος με τη μπάντα του ζωντανά στο After Dark. Με τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του, αλλά και νέα από το επερχόμενο άλμπουμ του, σε ένα live set γεμάτο κιθάρες και ηλεκτρονικούς ήχους. Τη βραδιά θα ανοίξει ο νέος ταλαντούχος Αντώνης Ρήγας, με διασκευές-έκπληξη!!!
Info:
After Dark
Ιπποκράτους & Διδότου 31, Αθήνα
Ώρα: 22:00
Είσοδος: 5 ευρώ

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ live @ ZEPPELIN ROCK BAR, Αμαλιάδα Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013
ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ live @ BARRIO NUEVO ARTE, Κιάτο                     │Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013
ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ live @ ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ, Πάτρα                   │Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, συνεχίζοντας μία σειρά πετυχημένων εμφανίσεων ανά την Ελλάδα και προετοιμάζοντας ταυτόχρονα το νέο του άλμπουμ, θα εμφανιστεί στο Zeppelin Rock Bar στην Αμαλιάδα την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο στο Barrio Nuevo Arte στο Κιάτο, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, και στο Μικρό Πρίγκηπα στην Πάτρα, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.
Ο Πέτρος Θεοτοκάτος στα live του, αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες του εναλλακτικού ήχου, καθώς οι κιθαριστικές συνθέσεις και τα τραγούδια του έχουν ως θέμα τις ιστορίες της νύχτας, τα ανθρώπινα βλέμματα και τις προσωπικές δαιδαλώδεις, αιώνιες διαδρομές. Η ιδιαίτερη συναισθηματική φωνή του δένει το αγγελικό με το δαιμονικό, το ευλογημένο με το καταραμένο, το ποπ με το ροκ, στη ζωή και στη σκηνή!!!
Info:

Zeppelin Rock Bar
Ιπποκράτους 77,
Αμαλιάδα

Ώρα: 22:00
Είσοδος ελεύθερη


Barrio Nuevo Arte
Καλογεροπούλου 32,
Μαρίνα Κιάτου

Ώρα: 23:00
Είσοδος ελεύθερη
Μικρός Πρίγκηπας
Ρήγα Φεραίου 150,
Πάτρα
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: 8 ευρώ

Είσοδος στην πόρτα: 10 Ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου