ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Οι RockaParmezana στο Onoma στα Άνω Πατήσια

Ο Νοέμβρης μπήκε δυναμικά για τους RockaParmezana. Αυτή τη φορά δίνουν ραντεβού στο Onoma στα Άνω Πατήσια για ένα live με πολλά μουσικά μονοπάτια, που ξεκινούν από RedHotChiliPeppers μέχρι και DeepPurple. Όσοι τους είδαν live έγιναν αμέσως Fan της μπάντας. Εσυ?
Η πενταμελής μπάντα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2012. Με αγγλικό στίχο και rock ήχο, ξεκίνησαν τις πρώτες τους live εμφανίσεις το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας 

Το τραγούδι τους "It's All Right" ήδη έχει θερμή ανταπόκριση από το κοινό, ενώ αυτή την περίοδο δουλεύουν και ηχογραφούν δικά τους κομμάτια ώστε να ολοκληρώσουν την πρώτη τους προσωπική δουλειά. 

Οι "Rocka Parmezana" είναι οι: Φώτης Κουρουνιώτης (φωνή), Ηλίας Σιούτας (leadguitar), Χριστόφορος Γεωργακάς (rhythmguitar), Γιώργος Καταλειφός (μπάσο), Κάρολος Παντελής (ντραμς). 

Σας περιμένουμε για ακόμα μία ροκ βραδιά!!!

Ο.n.o.m.a. - The art bar 
Στο τέρμα της οδού Πατησίων (Άνω Πατήσια πλησίον ηλεκτρικού)

Ωρα έναρξης: 22:00
Τιμή ποτού: 6,5 ευρώ

Είσοδος: ελεύθερη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου