ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Στόκας, Περίδης, Κίτρινα Ποδήλατα και Flush Royale τραγουδούν για τους άστεγους

Η «Κλίμακα» είναι μία οργάνωση που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην παροχή βοήθειας σε αστέγους και -όπως όλες οι φιλανθρωπικές οργανώσεις που λειτουργούν σε εθελοντική βάση- χρειάζεται πάντα οικονομική στήριξη για να συνεχίζει να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους του δρόμου που, στις μέρες μας, αυξάνονται διαρκώς. 
Γι’ αυτό το σκοπό οργανώνει συναυλία, με συμβολικό εισιτήριο μάλιστα (3 ευρώ στην προπώληση και 5 ευρώ την ημέρα της συναυλίας), στις 14 Σεπτεμβρίου στο Bolivar Beach Bar στον Αλιμο. Παίρνουν μέρος οι: Μπάμπης Στόκας, Ορφέας Περίδης, Κίτρινα Ποδήλατα και Flush Royale. 
Πηγή: tospirto.net

Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης για τον μικρό Ραφαήλ Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Ο Σύλλογος Φίλων Λάτιν & Ροκ μουσικής "Δον Κιχώτης" σας προσκαλεί σε μια συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης για τον μικρό Ραφαήλ στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης.

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Θα συμμετέχουν τα συγκροτήματα 
Domenica
Steppin' Tones,
Piece of Joy, 
Baildsa!!! 

Γενική είσοδος 5 euro.  Ωρα εναρξης 8:30 μ.μ

Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν μέσω τραπέζης στον μικρό Ραφαήλ. Ελάτε να ενώσουμε την θετική μας ενέργεια για μια μικρή ψυχή!!!

Το ταξίδι του μικρού Ραφαήλ συνεχίζεται…

Σε ηλικία μόλις 4 ετών ο μικρός Ραφαήλ απο την Κατερίνη έδωσε την πρώτη του μάχη με την λευχαιμία. Πριν από 2 χρόνια (2011) όλος ο κόσμος ανταποκρίθηκε με πολύ ευαισθησία στο πρόβλημά του να βρεθεί έγκαιρα μόσχευμα μυελού των οστών. Το μόσχευμα βρέθηκε και η μεταμόσχευση έγινε με επιτυχία.

Δυστυχώς όμως, σήμερα, μετά από 2 χρόνια ο καρκίνος εμφανίστηκε ξανά…

Έτσι ο 6χρονος πλέον Ραφαήλ, καλείται να δώσει, το συντομότερο δυνατό, μια νέα μάχη στο Houston (Χιούστον) των ΗΠΑ στο αντικαρκινικό κέντρο MD Anderson.

To κόστος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα υψηλό γι αυτό και η παραμικρή βοήθεια από τον καθένα θα είναι σημαντική ώστε να βγει και πάλι νικητής και να ανθίσει ξανά το χαμόγελο του.