ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Cameres RockBand - "Θα είμαι εκεί"

Το Καβαλιώτικο ροκ συγκρότημα «Cameres» μετά από 5 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, και μετά από μία promo διαδικτυακή κυκλοφορία («Θα είμαι εκεί Promo 2009»), έφτασε η ώρα για να σας παρουσιάσει την πρώτη του επίσημη δισκογραφική δουλειά η οποία φέρνει τον τίτλο «Θα είμαι εκεί».

Το ντεμπούτο άλμπουμ περιέχει 8 τραγούδια με ελληνικό στίχο, στην γλώσσα με την οποία γνωρίσαμε τον κόσμο, μεγαλώσαμε και ερωτευθήκαμε… στην γλώσσα με την οποία τραγουδήσαμε για πρώτη φορά.

Κιθαριστικά, ηλεκτρικά και δυναμικά τραγούδια, άλλοτε σε πιο ρυθμικά μονοπάτια και άλλοτε φλερτάροντας με το σκληρό ροκ που όλοι αγαπήσαμε από την δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα.

Οι “Cameres” είναι ο Νίκος Γραμμάτος (φωνή) και ο Γιάννης Βογιατζής (κιθάρα).

Ο δίσκος αυτός ολοκληρώθηκε με την σημαντική βοήθεια φίλων, καταξιωμένων μουσικών της πόλης και όχι μόνο. Είναι η απόδειξη πως η συνεργασία η αγάπη και το πάθος μαζί μπορούν να φτιάξουν τα πάντα, χωρίς τίποτα να σταθεί εμπόδιο σε αυτό.

Συμμετέχουν οι:

Άγγελος Μουρβάτης (ψυχή - Cosmicray), Κώστας Παρασκευάς (Nemesis), George Marios, Θανάσης Κουτσογιάννης, Αντώνης Κοπανούδης, Λάζαρος Σιμιτσής, Κώστας Κιρκιτζώτης, Τάσος Καραπαπάζογλου (Nemesis) και ο Γιώργος Σεχλίδης.

Κυκλοφορεί σε cd από την B-otherside Records.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου