ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

ΧΑΡΤΙΝΑ ΦΤΕΡΑ LIVE @ DOUBLE TROUBLE 15 Φεβ 2014

Τα Χάρτινα Φτερά σας καλούν σε ένα live έκπληξη στο νέο χώρο του Double Trouble. Θα απολαύσουμε δικά τους τραγούδια από το επερχόμενο δίσκο τους, καθώς και επιλεγμένες διασκευές που θα συζητηθούν.

Όπως λέει και η μπάντα: «Τα Χάρτινα Φτερά είναι σαν κι εσένα. Ζουν, κοιμούνται, ονειρεύονται, δουλεύουν κι αφαιρούνται, πιστεύουν και αμφισβητούν, αποτυπώνοντας στιγμές και σκέψεις σε ένα χαρτί, μια υπενθύμιση στο κινητό, στο μυαλό ενός φίλου».

Τα Χάρτινα Φτερά, έχοντας χαρακτηριστεί ως ο νέος ήχος του Ελληνικού Alternative Rock, έχουν καταφέρει να κερδίζουν το κοινό σε κάθε τους εμφάνιση, καθώς και διακρίσεις σε μουσικούς διαγωνισμούς που έχουν λάβει μέρος σε όλη την Ελλάδα.

Τα Χάρτινα Φτερά είναι οι: 
Μιχάλης Κεχαγιαδάκης (Φωνή-κιθάρες-samples) 
Χάρης Μπότσης (πλήκτρα-loops) 
Μάνος Ζουρίδης (μπάσο) 
Γιάννης Βερούχης (τύμπανα)

Σας περιμένουμε όλους!

Την βραδυά θα ανοίξουν οι "Οι End Of Discussion (E.O.D)

"Οι End Of Discussion (Ε.Ο.D.) ξεκίνησαν σαν Project το 2009 με πρωτεργάτες το Νίκο Tσερέ και το Χρήστο Τσιφτσή. Μετά από αλλαγές μελών και "νεκρά" διαστήματα, η μπάντα επιστρέφει με νέο Lineup από το φθινόπωρο του 2010. Στις αρχές του 2011 ξεκινά τις Live εμφανίσεις και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό μέχρι και σήμερα. Φιλοδοξία μας να διεκδικήσουμε το δικό μας κομμάτι στη ροκ σκηνή της Αθήνας, συντροφεύοντας και εκφράζοντας όλους εκείνους που αγαπούν το classic rock, τα blues και τη soul, πάντα με τη δική μας φρέσκια ματιά."

Ως επίσης σε μία απο τις εκπλήξεις της βραδυάς και όση ώρα τα Χάρτινα Φτερά θα βρίσκονται On stage , θα συμμέτεχει και το χορευτικό συγκρότημα Dismantled, το οποίο θα χορεύει κατά την διάρκεια των τραγουδιών τους.


ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ευρώ 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22.00


Double Trouble (The Yard)
Πατησίων 101
10434 Αθήνα
τηλ 2106127005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου