ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Oι DISHARMONY σας προσκαλούν στο "SHADES OF INSANITY" release party

Οι DISHARMONY σας προσκαλούν στο
"SHADES OF INSANITY" album Release Party + BIGUS DICKUS live + Guests @ Rock House
Σάββατο 12 Απριλίου 2014, 21.00

Με αφορμή την πρόσφατη παγκόσμια κυκλοφορία του “SHADES OF INSANITY” album, καθώς και την εν γένει θετικότατη αποδοχή του από τον παγκόσμιο Τύπο, οι DISHARMONY σας προσκαλούν σε έναRelease Party, το οποίο δε θα μοιάζει με τα άλλα. Και ακριβώς γι αυτό το λόγο επιστρατέυτηκαν οι «ειδικοί»... 
Αυτή τη βραδιά, οι DISHARMONY επιλέγουν τις μουσικές και οι «αδελφικοί» BIGUS DICKUS –Hard As A Rock- covering machine εκτελούν, σε μια βραδιά γεμάτη φίλους, εκπλήξεις και τζαμαρίσματα.
To “SHADES OF INSANITY” Release Party θα διεξαχθεί στο RockHouse, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, καθώς και τις χαμηλότερες τιμές στη νυχτερινή διασκέδαση.

- ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ -

ROCK HOUSE (Ζωγράφου)
Λ. Στρατάρχου Αλεξ. Παπάγου 111
τηλ. 210 7753721


FB event link:
https://www.facebook.com/events/1430477570526667/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- DISHARMONY -

Οι DISHARMONY είναι μια metal μπάντα που δημιουργήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Την ίδια χρονια ηχογράφησαν το "Harmony Realms" demo, και το 1999 κυκλοφόρησαν το “When purity withers” demo-mini-CD, τα οποία έλαβαν εξαιρετικές κριτικές από τον παγκόσμιο Τύπο .
Μετά από μια παύση λόγω προσωπικών δυσκολιών και αλλαγών στη σύνθεση, η μπάντα “αναγεννήθηκε” το 2009 με τη συμμετοχή μελών των SCAR OF THE SUN, και έδωσε μια σειρά live εμφανίσεων εντός Ελλάδος.
Το 2010, οι Disharmony ολοκλήρωσαν το πρώτο τους full-length album “Shades Of Insanity” (το οποίο συμπεριλαμβάνει και μια διασκευή στο τραγούδι "Oman" των DEAD CAN DANCE), το οποίο έλαβε εξαιρετικά σχόλια από τον ελληνικό metal Τύπο, και επιλέχθηκε ως «κυκλοφορία του μήνα» από την αντίστοιχη στήλη του ελληνικού Metal Hammer.
Το 2011, το συγκρότημα, αφού κέρδισε σε έναν διαδικτυακό διαγωνισμό/ψηφοφορία, κατόπιν επιλέχθηκε από τους θρυλικούς SANCTUARY (Warrell Dane και Lenny Rutledge) ως support για τη συναυλία τους στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του ίδιου χρόνου, οι DISHARMONY ταξίδεψαν στην Κύπρο για να «ανοίξουν» για τους ARCH ENEMY στο METALMORPHOSIS FESTIVAL.
Πρόσφατα, το συκρότημα υπέγραψε με την NoiseHead Records, η οποία την 15η Ιανουαρίου 2014 κυκλοφόρησε σε παγκόσμια κλίμακα το “Shades Of Insanity” album, το οποίο έχει ήδη λάβει κολακευτικές κριτικές από τα μουσικά ΜΜΕ όλου του κόσμου.

LINE UP:
Χρήστος Κουνέλης – Φωνή
Γιάννης Καρουσιώτης – Κιθάρα
Στέφανος Γεωργιτσόπουλος – Κιθάρα
Παναγιώτης Γκατσόπουλος – Μπάσο
Θάνος Παππάς - Ντραμς

VIDEOS
Cosmic Anarchy
http://youtu.be/Cbaeu99l1kM
This Possible Lie
http://youtu.be/76_FPGkWGG4

LINKS:
Official site: http://www.disharmony.gr/
Facebook page: http://www.facebook.com/disharmony.gr
Youtube: http://www.youtube.com/user/DISHARMONYOFFICIAL
ReverbNation: http://www.reverbnation.com/disharmonymetal
Twitter: https://twitter.com/Disharmony_band
Myspace: http://www.myspace.com/disharmonyofficial
Jumping Fish: http://www.jumpingfish.gr/disharmony

CONTACT:
disharmony.gr@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

BIGUS DICKUS –Hard As A Rock- covering machine -

Πέντε ικανότατοι ανώμαλοι μουσικοί, μία βέβηλη μασκώτ, ένα μαινόμενο κοινό, πολλά κιλά ιδρώτας, ατελείωτα λίτρα παγωμένης μπύρας, μια μπάντα "ατμομηχανή"... Αυτός είναι ο ορισμός που κάποιος λόγιος εξωτερικός παρατηρητής θα έδινε για τον ακατανόητο όρο "BIGUS DICKUS -Hard As A Rock- covering machine"...
Οι BIGUS DICKUS ξεκίνησαν το 2010 ως μπάντα διασκευών rock/metal φάσματος, ενώ παράλληλα το 2012, εγκαινίασαν την αγάπη τους για τους JUDAS PRIEST με μια σειρά live tributes προς τιμήν των Metal Θεών. Και αυτή τη βραδιά είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα πάντα – ό,τι παραγγείλουν οι DISHARMONY.
Οι BIGUS DICKUS μπορεί να ήρθαν από κάποιον άλλο πλανήτη, έχουν όμως δεσμούς αίματος με τους Disharmony , όπως και με τις παρακάτω μπάντες: Art of Simplicity, September Code, Dryed, Αντίπερα Όχθη, Reflection κ.α.

LINE UP:
Xaris Kariolis - Vox
Nick Miras - Drums
Johny Litinakis - Bass
Kostas Platanias - Guitars/vox
Dimitris Koskinas - Guitars/vox

VIDEOS
Victim of Changes (Judas Priest live cover)
http://youtu.be/tIH7pd9okw4
We will Rock the Trooper (Queen+Iron Maiden live cover)
http://youtu.be/btXSqTSl8bc

LINKS:
Facebook: www.facebook.com/bigus.dickus.the.band
Youtube: www.youtube.com/BigusDickusTheBand
Myspace: www.myspace.com/thebigusdickusband
Jumping Fish: www.jumpingfish.gr/bigusdickus
Reverbnation: www.reverbnation.com/bigusdickusband

CONTACT:
bigusdickus_band@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου