ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

ELVIS HASN'T LEFT THE BUILDING @ BAT CITY - ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι βούλιαξαν κυριολεκτικά το Μέμφις, θέλοντας να ρίξουν μία τελευταία ματιά στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Τα σημαντικότερα ραδιοτηλεοπτικά μέσα του κόσμου διέκοψαν τα προγράμματα τους για να ανακοινώσουν το τραγικό νέο. Την επόμενη μέρα οι μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες του πλανήτη, είχαν σχεδόν το ίδιο πρωτοσέλιδο ΄΄King Elvis dead ΄΄. 
Ο Elvis Presley είναι ένα μοναδικό φαινόμενο, που εξελίσσετε μέρα με την ημέρα. Δεν είναι απλά ο μεγαλύτερος και δημοφιλέστερος

τραγουδιστής όλων των εποχών. Είναι ο καλλιτέχνης που κατάφερε να δώσει αίγλη και μαγεία ακόμα και στις χειρότερες στιγμές της καριέρας του. Είναι ο άνθρωπος που έχει πουλήσει πάνω από 1.000.000.000 δίσκους και ΄΄αναγκάζει ΄΄ ακόμα και σήμερα  χιλιάδες κόσμο να βλέπει ταινίες χαμηλού επιπέδου, απλά και μόνο επειδή πρωταγωνιστεί αυτός. Ο Elvis με την υπέροχη φωνή του. Ο Elvis με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες του. Ο Elvis με τις προκλητικές του κινήσεις. Ο Elvis με την ακαταμάχητη γοητεία του.


Την Πέμπτη 24 Απριλίου ο Κώστας Τζανιδάκης και το www.rockandroll.gr ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον ΄΄βασιλιά΄΄ του rock, με τραγούδια από όλα το φάσμα της καριέρας του.  Αγαπημένα κομμάτια αλλά και σπάνιες εκτελέσεις που θα μας κρατήσουν συντροφιά απο τις 10 το βράδυ και για αρκετές ώρες ακόμα. 

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου