ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ - ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ στο Θέατρο Πέτρας (20/6)

Η παράσταση που αποθεώθηκε, σε μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία στην Αθήνα!

Μετά την εντυπωσιακή υποδοχή που συνάντησαν οι χειμερινές τους παραστάσεις, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου θα ανηφορίσουν την Παρασκευή 20 Ιουνίου στο θέατρο Πέτρας, για τη μεγάλη καλοκαιρινή τους συναυλία στην Αθήνα. 

Με όχημα την κοινή τους αισθητική, ανατρέχουν σε σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσιάζουν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο. 

Όμως δεν μένουν εκεί! θα μας δώσουν και μία δυνατή πρόγευση από την επερχόμενη δισκογραφική συνεργασία του Θάνου Μικρούτσικου με τον Γιάννη Κότσιρα και τον στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου. Ήδη, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το πρώτο τραγούδι από αυτή τη συνεργασία, με τίτλο «Αυτός ο Ήλιος» και συνάντησε την πιο θερμή υποδοχή. 

Ο Θάνος Μικρούτσικος, με την αναγνωρισμένη μουσική προσφορά αλλά και την έντονη κοινωνική παρουσία, συναντήθηκε πρώτη φορά το 2005 με τον Γιάννη Κότσιρα, σε μια συναυλία αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Καββαδία, ενώ λίγα χρόνια μετά συνεργάστηκαν ξανά στις παραστάσεις «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι». 

Ο Θάνος Μικρούτσικος λέει για τον Γιάννη Κότσιρα: «Κατά τη γνώμη μου είναι αυτή τη στιγμή ειλικρινά και μετά λόγου γνώσεως ο πιο ολοκληρωμένος Έλληνας τραγουδιστής. Γιατί ο ολοκληρωμένος τραγουδιστής κρίνεται από το φάσμα ρεπερτορίου που μπορεί να πει. Ε, αυτός είναι σχεδόν σε όλο το φάσμα! Με έναν απίστευτο τρόπο κι ένα απίστευτο ήθος, που μετράει»! 

Ο Γιάννης Κότσιρας έχει καταξιωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της τελευταίας εικοσαετίας, ανήσυχος και δημιουργικός. Παρά τη μεγάλη εμπορική απήχηση που γνώρισε από πολύ νωρίς, δεν σταμάτησε να αναζητά την πιο ειλικρινή τραγουδιστική έκφραση σε ότι κι αν έκανε. 

Την Ρίτα Αντωνοπούλου μας τη σύστησε ο Θάνος Μικρούτσικος και είναι τα τελευταία χρόνια σταθερή συνεργάτιδα του, ερμηνεύοντας μοναδικά τα «γυναικεία» τραγούδια του συνθέτη αλλά και σπουδαία λαϊκά, με την ιδιαίτερη φωνή της. «Η Ρίτα Αντωνοπούλου είναι μια τραγουδίστρια δρόμων με αντοχές στον μαραθώνιο. Οι φράσεις, οι λέξεις, οι συλλαβές αποκτούν ζωή στην ερμηνεία της» λέει για εκείνη ο Θάνος Μικρούτσικος.

Την παράσταση πλαισιώνουν 6 εξαίρετοι σολίστ: 
Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά, ενορχηστρώσεις, 
Άκης Κατσουπάκης: πιάνο, ενορχηστρώσεις, 
Άκης Γαβαλάς: τύμπανα, 
Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο, 
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, 
Κώστας Μιχαλός: κιθάρα, 
Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Κορρές 
Επιμέλεια φωτισμού: Ανδρέας Κούρτης 

Τιμές εισιτηρίων: 
7€ μέχρι 15 Μαΐου, 
9€ από 16 έως 10 Ιουνίου, 
12 € από 1 έως 20 Ιουνίου, 
15€ ευρώ στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας. 

Εισιτήρια προπωλούνται: 
viva.gr, Public, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Seven Spots. Βιβλιοπωλεία Ιανός και Δημοτικός Κινηματογράφος Σινέ Πετρούπολις (τηλ 2105012391)

Παραγωγή:
Cricos Productions info@cricos.gr τηλ. 2106109513
Menta Art Events info@menta3.com τηλ. 2108617577

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου