ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

BIGUS DICKUS live @ Remedy Live Club (18/10)

BIGUS DICKUS live @ Remedy Live Club (special guests: MATERIAL VIBE)
Σάββατο 18 Οκτ 2014, 22.00

Εξαγριωμένα πλήθη κατέκλυσαν το κέντρο του Ηρακλείου σταματώντας την κυκλοφορία και προκαλώντας κυκλοφοριακό
κομφούζιο στο κέντρο της πόλης. Οι ξεσηκωμένοι, διψασμένοι για την πιο αποτελεσματική και απολαυστική διασκευαστική μηχανή κατευθύνθηκαν προς τη Λεωφόρο Ηρακλείου, και απλώθηκαν στο μήκος των δύο λωρίδων κυκλοφορίας και προκάλεσαν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων. Τελικά οι αρχές αναγκάστηκαν να υποκύψουν στα πιεστικά αιτήματα του πλήθους των αποφασισμένων μεταλλάδων να φέρουν την απόλυτη covering machine στα Βόρεια Προάστια….

... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι Bigus Dickus Hard As A Rock Covering Machine επιστρέφουν στο Βορρά, στο Remedy Live στο Ηράκλειο Αττικής και το βράδυ του Σαββάτου 18 Οκτωβρίου αναμένεται να αποκατασταθεί η ειρήνη στην περιοχή και οι εχθροπραξίες-διαδηλώσεις- αποκλεισμοί δρόμων να διαδεχτούν μια κατάσταση ικανοποίησης και ανείπωτης ευτυχίας. Της ευτυχίας που μόνο οι BIGUS μπορούν και καταφέρνουν κάθε φορά να προκαλέσουν. Μαζί τους, ως special καλεσμένοι, οι MATERIAL VIBE! (https://www.facebook.com/mtrlvibe)

- ΕΙΣΟΔΟΣ 3e -
No prisoners, no mercy!!

Remedy Live Club (Ν. Ηράκλειο)
Κουντουριώτου 9
τηλ. 210 2818543

FB event link: 
https://www.facebook.com/events/635531959888157

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου