ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Ο Βασίλης Καζούλλης στην InSideOut Featured

Η InSideOut music web promotion με χαρά υποδέχεται στο δυναμικό της το Βασίλη Καζούλλη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εδώ νομίζουμε ότι η παροιμία αυτή ταιριάζει απόλυτα, γιατί τι να πρωτοαναφέρει κανείς για ένα τόσο γνωστό και ιδιαίτερο καλλιτέχνη, που έχει καταφέρει να μας χαρίζει καλά τραγούδια εδώ και πολλά χρόνια τα οποία έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Έχοντας μεγάλη δισκογραφία με αμέτρητες επιτυχίες και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες στο ενεργητικό του, έρχεται σήμερα παραμένοντας πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική, να μας παρουσιάσει ένα νέο Digital album με τίτλο «Λευκός ουρανός» σε μουσική – στίχους – ενορχήστρωση – παραγωγή του ιδίου και το 1ο του επίκαιρου όσο ποτέ άλλοτε, promo single «Τα λίγα είναι πολλά», στο οποίο υπάρχουν ατάκες απ’την ελληνική ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο», που θα κυκλοφορήσει παγκόσμια από την XRC RECS USA, θέλοντας να μας ταξιδέψει για ακόμη μία φορά στον όμορφο μουσικό του κόσμο. Εμείς δεν έχουμε παρά να σταθούμε δίπλα του και να στηρίξουμε αυτή τη νέα του μουσική προσπάθεια που με τόση αγάπη δημιουργήθηκε, ελπίζοντας το ίδιο και από το κοινό που είναι και ο τελικός αποδέκτης.


http://www.insideoutmusic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου