ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

NU DISTORTION CHRISTMAS PARTY~ Last.Party.Of.The.Year.~ FRIDAY 26 DECEMBER @ BAT CITY CLUB ||DJ NICK MR. CHAOS||

Smashing Pinatas , Christmas Presents , snow...and of course the most Modern Heavy Metal Music in Town!! We do What we do Best! Rocking All Night Long!!!!!!!!

Χιόνι-χιόνι-χιόνι στην πόλη των Νυχτερίδων. Ultimate μουσική-μουσική στην Πόλη των Νυχτερίδων. Άφθονα ποτά Δώρα κακό στην Πόλη των Νυχτερίδων!! To Νu Distortion δεν θα μπορούσε να υποσχεθεί τίποτα λιγότερο για το χριστουγεννιάτικο Πάρτυ του. Μιας και θα είναι και το τελευταίο Πάρτυ της χρονιάς είμαστε έτοιμοι να τα διαλύσουμε όλα! Όπως ο Santa έτσι και εμείς θα έχουμε την Naughty List μας για αυτούς που δεν ήταν και πολύ «Άγιοι» φέτος. GET IN OUR NAUGHTY LIST AND WIN OUR FREE BAND MERCH!!! Post your Name on our Event to get on the List!

Είναι Χριστούγεννα, για μας είναι και το τελευταίο Ultimate Party για φέτος οπότε δεν μπορούμε να σας αφήσουμε μόνο έτσι!! Όλοι εσείς που αλητέψατε λοιπόν, πάρτε ένα απο τα ρόπαλα μας, and SMASH OUR FUCKIN PINATAS DOWN!!!!! Κλασσικό μεξικάνικο έθιμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!!! Γιατί κάπου εκεί μέσα θα υπάρχουν και τα χαρτάκια για τα free drinks σας!!! Τα υπόλοιπα ελάτε να τα μάθετε από κοντά!!!

Οn Decks: NICK MR. CHAOS

Guest djs: -Panos and Spyros Stav. (Seedevil-Countown )

Bat City Club
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11
Αθήνα


Πληροφορίες - Επικοινωνία
BAT CITY 
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 6401666
www.batcity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου