ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

To Σάββατο oi Echo Train @ Absente

Σάββατο 07/02/2015 Acoustic Live @Absente οι Echo Train
22:30 starts

Με Greggy K, Ren και  Dennis Panagiotidis

Είσοδος ελεύθερη 

Περισσότερα για το σχήμα...


Ο Greggy K η Ren o Dennis Panagiotidis και ο Nikolas Gale σχημάτισαν μια ψυχεδελική ροκ μπάντα που κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα σε σύντομο διάστημα (Ιούνιος του 2013 η ημερομηνία γέννησης της μπάντας). Το όνομά τους προέκυψε από τους ήχους του τρένου που ακούγονταν από το σιδηροδρομικό σταθμό που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι όπου πρόβαραν και εμπνεύστηκαν τα τραγούδια τους. Ο Greggy λέει: «Ήταν σαν drum loop για μένα τα διάφορα beats, καθώς έπαιζα κιθάρα.»

Ηχογράφησαν κάποια πρώτα demos στο White Studio στην αγαπημένη τους γειτονιά, την Κυψέλη, μαζί με φίλους και άλλους μουσικούς, και το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο τουςΡ με τίτλο το όνομά τους. Τον Μάρτιο του 2014 η μπάντα υπέγραψε με την Τhe Sound Of Everything και κυκλοφόρησε το single “Fire” το οποίο αναδείχθηκε το τραγούδι του τριμήνου στον διαγωνισμό Jumping Fish της COSMOTE τον Ιούνιο 2014. Αυτό το διάστημα τελειώνουν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους αλμπουμ.

Τα τρία μέλη των Echo Train, o Greggy ο Dennis και η Ren θα σας υποδεχτούν σε μια unplugged βραδιά στο Αbsenthe, να σας μεταφέρουν «..σε ενα μέρος χωρίς μέλλον και παρελθόν, στον δικό τους κόσμο, εκεί οπου τα μυστήρια και τα πλασματα της φύσης χορεύουν σε μια αιωνια σπειρα χρωμάτων και αγάπης..».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου