ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

EVENT & PROGRAM - BAT CITY ROCK BARwww.batcity.gr | Contact Us


GARY HUGHES
Ημερομηνία: Παρ, 08/05/2015
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: Προπώληση: 12€ - Ταμείο: 15€

Οι Βρετανοί Melodic Hard Rockers TEN προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση: "Με χαρά σας ανακοινώνουμε την πρώτη από τις δύο συναυλίες που θα φέρουν τους TEN στη χώρα μας τον ερχόμενο Μάιο και πιο συγκεκριμένα στις 8 Μαΐου στο Bat City στην Αθήνα".

Δεν είναι άλλη από την ακουστική εμφάνιση του ηγέτη και frontman των TEN Gary Hughes, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια από την 20ετή καριέρα του και πιο συγκεκριμένα από τα solo albums του, τα "Once And Future King” albums, κομμάτια που έγραψε για τον Bob Catley των Magnum και μερικά κομμάτια των TEN που δεν έχουν παρουσιαστεί live εδώ και χρόνια.

Destiny Heroes The Band Unplugged Live
Ημερομηνία: Σαβ, 09/05/2015
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 8€ με μπίρα ή κρασί ή monster

Μετά την παρθενική τους εμφάνιση στα τέλη του 2013 με το debut album τους "The Monster I Became" και αφού απέσπασαν πολύ καλές κριτικές σε διεθνή επίπεδο, τόσο για το υλικό τους όσο για την δυναμική τους στα live, έρχονται σήμερα να μας παρουσιάσουν κομμάτια απ’το 2ο album τους με τίτλο "Abandon The Ship",παλιές τους επιτυχίες αλλά και πολλές διασκευές με την υπογραφή τους.

MILJENKO MATIJEVIC
Ημερομηνία: Πεμ, 28/05/2015
Έναρξη: 20:30
Είσοδος: Προπώληση: 16€ - Ταμείο: 20€

Jack Daniels Sound Studio Νο7
Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:
Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
Ενοικίαση εξοπλισμού
Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.
Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars...σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί       πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία! 

Επικοινωνία
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
Τηλ. 210-8646021 & 210-6401666 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου