ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

BIGUS DICKUS live @ Remedy live Club (6/11)

BIGUS DICKUS live @ Remedy live Club
Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015, 22.30

…Στην Ελλάδα του τρίτου μνημονίου που η ακρίβεια έχει πλήξει ακόμη και τον αγοραίο έρωτα, η έννοια του value for money αποκτά άλλο νόημα....

Ας κάνουμε λοιπόν μια οικονομικό συγκριτική ανάλυση για το πώς θα πρέπει να επενδύσεις προκειμένου να αποκτήσεις το προϊόν της ολοκλήρωσης:

Ο "αγοραίος έρως" : διαρκεί το πολύ 20 λεπτά, μπορεί να καταλήξει σε σύλληψη, εμπεριέχει το ρίσκο το προϊόν να μην είναι τελικά αρκούντος ικανοποιητικό.

Live Bigus Dickus Hard As A Rock Covering Machine: διαρκεί το λιγότερο 3 ώρες, ανεβάζει ενδορφίνες και σεροτονίνη και επομένως αυξάνει το αίσθημα ευεξίας, το προϊόν έχει ISO ικανοποίησης εγγυημένου οργασμού κατ’ επανάληψη και πολλαπλασιασμό και τέλος, με τόσο ερωτισμό στην ατμόσφαιρα μπορεί και να ερωτευτείς κάποιον/ κάποια άλλο/άλλη παρευρισκόμενο/νη και να μη χρειάζεται να καταφεύγεις στον αγοραίο έρωτα.

Αγαπητέ ακροατή, μετά από αυτή την επιστημονικά τεκμηριωμένη οικονομοτεχνική μελέτη – εσύ που θα είσαι το βράδυ της Παρασκευής 06 Νοεμβρίου 2015; Εμείς θα είμαστε Remedy, γιατί με τέτοια κρίση δεν είναι να σκορπάς τα λεφτά σου από εδώ κι από εκεί! 

doors open 21.30
live starts @ 22.30
damage 4 e

Remedy Live Club (Ν. Ηράκλειο)
Κουντουριώτου 9
τηλ. 210 2818543

FB event link:
https://www.facebook.com/events/1482762585360459/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου