ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

BIGUS DICKUS live @ Rock Architecture (13/11)

BIGUS DICKUS live @ Rock Architecture
Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, 22.30

Αυξημένη κατανάλωση σοκολάτας και αντικαταθλιπτικών καταγράφεται το τελευταίο τρίμηνο στην περιοχή του Ζωγράφου. Metalάδες και ροκάδες σε σύγχυση κυκλοφορούν στην πόλη σαν πρωταγωνιστές του WALKING DEAD SEASON 6 αγέλαστοι και αδιάφοροι, σαν να ζουν μια συνεχιζόμενη μέρα της μαρμότας, γεμάτη υποχρεώσεις και ρουτίνες και ούτε μια διέξοδο απόλαυσης. Την ήδη ανησυχητική κατάσταση δυναμίτισε φημολογία ότι ομάδα αναρχικών Metalάδων, ενεργών στο κίνημα ενάντια στην ανοργασμικότητα, ετοιμάζει κατάληψη επ’ αόριστον στην Πανεπιστημιούπολη με ένα και μοναδικό αίτημα:

ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ BIGUS DICKUS ΖΩΓΡΑΦΟΥ!!!!

Θέλοντας να προλάβουν περαιτέρω αναταραχή οι αρχές προχώρησαν σε οργάνωση συναυλίας BIGUS DICKUS HARD AS A ROCK COVERING MACHINE με συνοπτικές διαδικασίες και το συντομότερο δυνατό. Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στην Rock Architecture –Ούλοφ Πάλμε 23.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ… με ανανεωμένο set list να ξεδιψάσουν την δίψα για ηδονή στην ηχητική σου, οργασμό στη μουσική σου απόλαυση και να σε βγάλουν από την πεζή σου καθημερινότητα!

live starts @ 22.30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Rock Architecture (Ζωγράφου)
Ούλωφ Πάλμε 23
https://www.facebook.com/Architecturelivestage

FB event link:
https://www.facebook.com/events/157600061257324/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου