ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Πέθανε ο θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής και DJ του "Infinity" Guru Josh (Video)

Έφυγε από τη ζωή στα 51 του ο θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής Guru Josh.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Paul Walden και έγινε ιδιαίτερα γνωστός στα 90s με το τραγούδι “Infinity”. Ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε από τον μάνατζερ του Sharon Elkabas, ο οποίος αποκάλυψε πως ο 51χρονος τραγουδιστής πέθανε στην Ίμπιζα τη Δευτέρα.

Το τελευταίο διάστημα ζούσε στο νησί της Ισπανίας, ενώ είχε ξεκινήσει μια εταιρεία με ψηφιακά γραφικά και εφέ. Το τραγούδι του, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1989, ήταν στην πρώτη πεντάδα των αγγλικών charts το 1990, ενώ έγινε ανάρπαστο σε όλα τα εφηβικά και φοιτητικά πάρτι της εποχής.

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

«Έφυγε» ο Lemmy

Ο μύθος της σκληρής μουσικής δεν είναι πια μαζί μας

Ο Lemmy Kilmister, ιδρυτικό μέλος και frontman των Motörhead, πέθανε πριν λίγη ώρα. Ήταν 70 ετών.

Το νέο για τον θάνατό του αναφέρθηκε αρχικά από τον παρουσιάστη Eddie Trunk, ο οποίος ήταν φίλος του Lemmy. Αρκετοί επιβεβαίωσαν άμεσα την είδηση, συμπεριλαμβανομένου του Ozzy Osbourne, ο οποίος έγραψε στο Twitter, «Έχασα έναν από τους καλύτερους φίλους μου σήμερα, τον Lemmy. Θα λείψει σε όλους μας. Ήταν ένας πολεμιστής και θρύλος. Τα λέμε στην άλλη πλευρά.»

Παράλληλα, οι Motörhead επιβεβαίωσαν την είδηση μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook, αναφέροντας τα εξής:

«There is no easy way to say this...our mighty, noble friend Lemmy passed away today after a short battle with an extremely aggressive cancer. He had learnt of the disease on December 26th, and was at home, sitting in front of his favorite video game from The Rainbow which had recently made it's way down the street, with his family.

We cannot begin to express our shock and sadness, there aren't words.

We will say more in the coming days, but for now, please...play Motörhead loud, play Hawkwind loud, play Lemmy's music LOUD.

Have a drink or few.

Share stories.

Celebrate the LIFE this lovely, wonderful man celebrated so vibrantly himself.

HE WOULD WANT EXACTLY THAT.

Ian 'Lemmy' Kilmister

1945 -2015

Born to lose, lived to win.»

Αιτία του θανάτου του Lemmy φέρεται να είναι μία πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, με την οποία έδωσε μία σύντομη μάχη, καθώς έμαθε γι' αυτήν μόλις προ δύο ημερών.ΠΗΓΗ