ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Μιχαηλ - Βαβλιαρας ζωντανά @ Η Τετάρτη, Φρουριο Λάρισας 14 01 2016

Φίλιππος Mpourntenas 
Alive Παραστάσεις Τέχνης 
Συναυλίες - Touring -Διαχείριση 
8 Ερυθρού Σταυρού Str, 
41221 
Λάρισα, Ελλάδα 

τηλ 0030 2410281411 
όχλος 0030 6970936422 
alive@hol.gr 
facebook.com/aliveconcertpromoters 

Βιογραφικό Γιώργου Μιχαήλ και Δημήτρη Βαβλιάρα

Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα. Επόμενος σταθμός τους το γνωστό στέκι η Τετάρτη στο Φρούριο της Λάρισας, την Πεμπτη 14 Ιανουαρίου. Με αφετηρία το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της παράδοσης και των λαϊκών ακουσμάτων. Στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνονται τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία καθώς και άλλα αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Νίκου Παπάζογλου κ.α. Αφορμή για την κοινή τους εμφάνιση αποτελεί ο δίσκος που ετοιμάζουν, με τραγούδια και των δύο ο οποίος θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Ο Γιώργος Μιχαήλ ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο κομμάτια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, στον δίσκο «Αγία Νοσταλγία» (“Στις χαραυγές ξεχνιέμαι”, “Τρία ρουμπαγιάτ” κ.α.). Έχει στο ενεργητικό του έναν προσωπικό δίσκο, με τίτλο “Της γης ο μουσαφίρης”, που κυκλοφόρησε με αντισυμβατικό τρόπο, χέρι - χέρι.
Ο Δημήτρης Βαβλιάρας μας συστήθηκε το 2013, με την δισκογραφική δουλειά “Πάλι βρέχει”, που κυκλοφορεί από την Polytropon. Ο Βασίλης Σκουλάς έδωσε έντονο κρητικό χρώμα σε έξι τραγούδια του δίσκου. Ο Αργύρης Μπακιρτζής ανέδειξε την αμεσότητα των στίχων, σε δύο τραγούδια. Ο Μανώλης Χατζημανώλης και ο Γιώργος Κοντορικός, ερμήνευσαν μοναδικά τα υπόλοιπα τέσσερα τραγούδια του δίσκου.
Το 2015 αποτελεί σταθμό για τους δύο τραγουδοποιούς καθώς ξεκινάν την επίσημη συνεργασία τους με την Soundcheck Productions, ενώ το Φθινόπωρο αναμένεται η επόμενη δισκογραφική τους δουλειά.


Facebook page: https://www.facebook.com/michailvavliaras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου