ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

TERRA INCΩGNITA / BLACKSUN / ALPHASTATE - live @ TEXAS ROCK CLUB - Παρασκευή 25 Μαρτίου

Terra IncΩgnita
Με ηγέτη το χαρισματικό νεοϋορκέζο front-man Billy Vass, οι Terra IncΩgnita είναι μια μπάντα που περπατάει σε μονοπάτια μιας πλειονότητας metal ειδών και αποχρώσεων. Το συγκρότημα καταφέρνει να τα αναμειγνύει όλα μαζί ομαλά, δημιουργώντας ένα μοναδικό, χαρακτηριστικό ήχο που είναι ταυτόχρονα μελωδικός και γεμάτος από καλώς εννοούμενη επιθετικότητα. Έχοντας σαν βάση το κλασσικό μελωδικό heavy metal, η ανάμειξη , επικών και ατμοσφαιρικών στοιχείων ενισχύεται και βελτιώνεται με την προσθήκη 'σκοτεινών' και λυρικών θεμάτων σε όλες τις συνθέσεις τους.

Blacksun
Οι Blacksun είναι μια μπάντα που κινείται στο χώρο του μελωδικού heavy metal με πορεία στην ελλ. σκηνή από το 1994.Στο ενεργητικό της έχει 7 κυκλοφορίες και στη διαδρομή αυτή, έχουν περάσει αρκετοί μουσικοί του χώρου. Πιο πρόσφατη δουλειά της μπάντας το''Symphonies Of The Damned''-ένα concept-Ep,που την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Στρατάκης(Rust).Αυτή την περίοδο βρίσκονται στην προετοιμασία νέου υλικού για την καινούργια τους δουλειά.

AlphaState
Οι AlphaState είναι μια νέα Ελληνική heavy metal μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα.
Στόχος ήταν να συνδυαστούν ο '80ς τρόπος σύνθεσης/παιξίματος με μια πιο σύγχρονη αισθητική στον ήχο. Κάποιες από τις κύριες επιρροές είναι μπάντες όπως Steelheart, Black Label Society, Ozzy Osbourne, Pantera, Primal Fear, Brainstorm.

Η μπάντα πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο στούντιο ώστε να πετύχει το επιθυμητό ηχητικό αποτέλεσμα. Επίσης συνεργάστηκε με αρκετούς καταξιωμένους επαγγελματίες όσον άφορα το λογότυπο (Gustavo Sanchez) και το εξώφυλλο (Manster Design)

Με το "Out of the Black", οι AlphaState είναι έτοιμοι να συστηθούν στο μεταλλικό κόσμο!
https://www.facebook.com/events/230243087320570/

Venue: Τexas Rock Club / Ιάκχου 19 / Γκάζι

Doors open: 20:00

Door Ticket: 5 Euro

Production:
High Voltage
Τηλ 6985964483

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου