ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

ANDREAS KISSER: Όταν έκανε οντισιόν για να αντικαταστήσει τον James Hetfield στους METALLICA!


Σε μια στήλη του περιοδικού Guitar World αυτό το μήνα, ο κιθαρίστας των SepulturaAndreas Kisser αποκάλυψε την ιστορία της οντισιόν που είχε κάνει για να αντικαταστήσει τον James Hetfield των Metallica ως κιθαρίστας, όταν Hetfield είχε τραυματιστεί.
Ο Kisser είχε κληθεί από τον μπασίστα της μπάντας εκείνη την εποχή, Jason Newsted, και βρέθηκε στο Ντένβερ για να κάνει πρόβα."Ήξερα το ύφος όλων των τραγουδιών των Metallica.Την πρώτη μου μέρα ήταν εκεί μόνο ο Lars Ulrich, ο Kirk Hammett και ο Newsted. Τους άρεσα και μου ζήτησαν.. να ξαναπάω την επόμενη μέρα". Σύμφωνα με τον κιθαρίστα, υπήρχαν διαφορές ανάμεσα σε αυτόν και τον James Marshall, κιθαρίστα των Metal Church, που τότε ήταν roadie για τουςMetallica και είχε αντικαταστήσει τον Hetfield μια προηγούμενη φορά. Την δεύτερη ημέρα, ο Kisser έπαιξε για ολόκληρη τη μπάντα.
"Ίσως δεν με επέλεξαν, επειδή δεν ήμουν έτοιμος. Έπαιξα όμως πολλά τραγούδια μαζί τους - Τα "The Shortest Straw""One"και "Enter Sandman"- αλλά το "The Unforgiven" ήταν δύσκολο για μένα, όπως και το "Nothing Else Matters". Και ήμουν νευρικός. Το να κάνω πρόβα σε ένα δωμάτιο με τους Metallica αρχίζει η πρόβα δωμάτιο ήταν σαν ένα ήταν για μένα σαν ένα όνειρο και εφιάλτης ταυτόχρονα."

Παρ' ότι δεν πήρε τη δουλειά, ο Andreas Kisser έγινε πολύ καλός φίλος με τον Jason Newsted από τότε. Σε μια παλαιότερη συνέντευξη, ο μπασίστας είπε ότι διατηρεί ακόμα πολύ καλή σχέση.
"Ο Andreas Kisser είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους όλων των εποχών και είναι μάλλον ο αγαπημένος μου κιθαρίστας."

http://rockoverdose.gr/archives/167730

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου