ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Live Silver Koulouris ( Aphrodite's child ) & Antonis Vamvoukas on "Notebook" - live radio interview

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ! 
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ LIVE Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΤΩΝ APHRODITE'S CHILD Silver Koulouris ΚΑΙ Ο Αντώνης Βάμβουκας!

Ο τραγουδοποιός με καταγωγή από το Ρέθυμνο θα συναντηθεί στον αέρα με τον Silver Koulouris, τον άνθρωπο που ήταν ο κιθαρίστας των θρυλικών Αphrodite's Child. Μαζί με τους Ντέμη Ρούσσο, Βαγγέλη Παπαθανασίου και Λουκά Σιδερά ήταν οι άνθρωποι που ταξίδεψαν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο μέσω της μουσικής τους. Ο Silver Koulouris επέλεξε το Notebook για ένα και μοναδικό Live μετά από δεκαετίες και αυτό από μόνο του αποτελεί τιμή αλλά και δέος για την εκπομπή. 
Την ερχόμενη λοιπόν Δευτέρα, μαζί με τον τραγουδοποιό Αντώνη Βάμβουκα, θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με τις κιθάρες τους. Special guest σε ρόλο τρίτης κιθάρας της εκπομπής, ο γράφων αυτό το κείμενο. 
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν σε μια μοναδική εκπομπή!  Δευτέρα 10/10 ώρα 10.30 - 13.00. το πρωί.

Mαρίνος Κουνάδης - Ραδιοφωνικός παραγωγός

https://www.facebook.com/%CE%A1%CE%B1%CE%B4-%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE-notebook-229114247479140/?fref=ts  (  σελίδα εκπομπής )

http://www.e-radio.gr/Team-FM-102-Rethymno-i275/live  (  Link ραδιοφώνου μέσω ίντερνετ ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου